„Ați aglomerat suficient Cluj-Napoca, veți avea mișcări de stradă dacă limitați centura Florești-Grigorescu vom bloca E60”

„Ați aglomerat suficient Cluj-Napoca, veți avea mișcări de stradă dacă limitați centura Florești-Grigorescu vom bloca E60”

Floreștenii sunt tot mai nemulțumiți de politica de Mare Stăpân a municipiului Cluj-Napoca  în raport cu Florestiul. Deja vocile nu mai sunt răzlețe, Boc este trimis după Câțu la plimbare, pe grupurile de Florești, prea puțin ortodox, ce-i drept.

Vocile reclamă lipsa viziunii și a soluțiilor, oamenii îl regretă pe fostul primar, Horia Șulea. Este firească atitudinea lui Dan Tarcea, unul din copiii politici ai lui Marius Nicoară, de care mă leagă o prietenie veche, drept care nu o să comentez spusele lui, pentru cluj24.ro :

”Aceasta este viziunea pe termen lung, dar trebuie să asiguri și celorlalți oameni alternative pentru circulație. Pentru mine poate fi simplu să spun că de astăzi nu mai circulă nimeni în afară de riverani pe strada Donath, dar ce facem cu ceilalți? Sau, de exemplu, pe unde vor circula cei care vin pe Tăietura Turcului? Pentru toate aceste măsuri va fi nevoie de studii de impact”, a precizat viceprimarul Dan Tarcea.

Prin Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană 2021-2030 se cere limitarea traficului auto de tranzit dinspre Floreşti pe strada Donath, pentru a asigura o bună calitate a vieții pentru locuitorii din cartierul Grigorescu. În repetate rânduri, inclusiv primarul Emil Boc a menționat că această centură a fost ”o eroare din partea Floreștiului, un drum de pământ transformat în centură ad-hoc”.

Cum Dan Tarcea este un liberal autentic, ca și Horia Șulea dealtfel, credem că opinia echilibrată a viceprimarului Dan Tarcea este deja vocea unui viitor primar de calitate al Clujului, în timp ce Emil Boc provine din marea familie UTC-istă, deoarece Partidul Democrat s-a rupt din Frontul Salvării Naționale, condus de Ion Iliescu.

Floreștenii vor blocarea E60 în situația în care toate „soluțiile” administrației Boc rămân doar pe hârtie.

Asteptam un raspuns inteligent din partea lui Bogdan Pivariu, cunoscandu-se relatia deosebita  a acestuia cu Adi Oros si Ludovic Orban, mai ales ca PNL se va rupe, gratie lui Catu si Iohannis.

 

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights