Nu fac presă de șantaj și nu iau bani publici să vă mint !

Nu fac presă de șantaj și nu iau bani publici să vă mint !

La ora asta din noapte am hotarat sa spun lucrurilor pe nume. Bugetele din presa se bazeaza in special pe bani publici si santaj la adresa diversilor milionari care accepta santajul. Nu mi-am facut cont ca sa intru in licitatie pe bani publici, ca sa fac felatie unui politician sau milionar. Nici nu sifonez ce stiu.

Bugetele de santaj depasesc 20-25 de mii de euro lunar la nivel regional, pe o singura publicatie. Nu iau bani de la milionari ca sa lovesc in alti milionari. Nu iau bani de la unii constructori, ca sa-i lovesc pe ceilalti . Nu stau ascuns in casa cu camere de luat vederi, deoarece mi-e frica de cafteala.

Nu ma duc nici pe Calea Turzii, nici la Bistrita sau Bucuresti sa inspaimant pe cineva cu investigatiile mele. Ca sa iau parandaratul sa pot plati esalonarile. Nu ma duc sa pup in cur pe nimeni. Abia dupa ce pierzi tot, esti cu adevarat pe cont propriu. Cunosc sponsorii care se dau fecioare, stiind ca au preacurvit si prefera sa-si pastreze linistea. Platind omerta, legea tăcerii.

Unii sunt atât de idioți încât cred că dacă-si fac 20 de firme, iar pe primele le bagă in faliment, scapa. Gresit.

Nu ma duc nici la dom Profesor, nici la Dragnea sau Dancila, că de Boc , Catu sau Tise nici nu poate fi vorba, sa-mi asigur spatele. Așa că deținând informații și fiind curat, sunt temut și urât de mafia din presa asta servilă.

Muncesc de îmi sar ochii. Nu iau bani la negru, nu am asociatii de mulgere a banului. Dar nu uitați, toate firele de ață duc unde trebuie. Daca e sa-mi dau drumul legat de Cluj sau Floresti, e jale. Nu am nevoie să fug la București să-mi scape careva fundul.

Nu mai veniți cu rahaturi la mine, că tai factură chiar dacă plătiți să nu vă devoalez iar eu o fac.

 

Despre Autor