Profesionalismul, seriozitatea învinge !

Profesionalismul, seriozitatea învinge !

Această poveste este cu totul reală. Publicitatea apare firesc, nu este forțată. Nici plătită. Vine după 6 luni, în care încercările au fost multe. Pornim de la o barieră defectă, pe care nu mai puțin de 7 fime au încercat să o repare. Din 20 iulie, am încercat să aduc diverse firme de automatizări care să aibă dorința să ne ajute să avem un control acces, fără a cumpăra o barieră nouă, cum doreau diverse firme să mi-o bage pe gât, la diverse tarife.

Un bloc din Florești nu contează care, a încercat să convingă că bariera este bună, că placa de bază este ok. Aveam încă o barieră, iar din 2 am făcut una. Firmele au venit si au plecat, spunandu-ne ca ne trebuie o bariera noua, ca motorul este defect, ca opritorul este defect, sau ca placa de baza se incalzeste.

Dupa 6 luni, am decis sa facem un efort sa cumparam o bariera noua. Simteam ca fac o prostie si ca imi bat joc de banii vecinilor. Am sunat la reprezentanța Nice si am spus ca avem doar 2000 de lei si ca nu ne putem permite o bariera noua de două mii de euro, de trafic intens. Sau una chinezească, care nu știm cât ar fi ținut.

Un adevărat domn mi-a răspuns și mi-a promis că îmi va face bariera. Nu am crezut. Domnul Zoltan, o adevărată enciclopedie în materie de automatizări, mi-a dat telefonul domnului Sorin Turău. A venit fără fițele celorlalte firme, s-a apucat de lucru și a făcut-o.

Normalitatea s-a reinstaurat, ca și încrederea în profesionalismul automatiștilor clujeni. Sorin Turău lucrează în automatizări din anul 2000. Simte deja ce e de făcut. Lucrează concentrat, repede, fără ezitări, grație celor câteva mii de ore de practică. O factură de 1000 de lei, cu tot cu piesele schimbate, gresaje, reglaje.

Nu pierdeți vremea cu cei puși pe căpătuială. Încercați să vorbiți cu el direct, comunică cu gurul automatizărilor din Cluj, domnul Zoltan, de la Nice. Am tras tare să prind un contract de mentenanță. După 7 incercari, discutii interminabile cu firme care doreau sa ma tunda de bani, am cunoscut acesti oameni.

Sc. NOVOMONT srl.cu sediul in Apahida oferă seriozitatea și punctualitate elvețiană.

Domnul Zoltan poate fi gasit la 0723 642 562, iar Turău Sorin la 0747 774 355. SC. NOVOMONTsrl. infiintata in anul 2005 vinde si monteaza usi de garaj sectionale izolate ,usi industriale,automatizari pentu porti batante si culisante marca NICE,mentenanta si service pentru toate tipurile de usi de garaj si automatizari pentru porti de acces in curte.

 

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.
9 octombrie 2021 ora 16:00, in Cluj Napoca, protest împotriva introducerii pașaportului verde

9 octombrie 2021 in Cluj Napoca, protest împotriva introducerii pașaportului verde

Închide