De mâine, 8 octombrie, sărbătorim schimbarea la față a străzii Eroilor, Florești !

De mâine, 8 octombrie, sărbătorim schimbarea la față a străzii Eroilor, Florești !

Așteptarea a luat sfârșit. Vor cădea zidurile și gardurile, Floreștiul se modernizează ! Este cu adevărat Another Brick in the Wall, vorba lui Rareș Bogdan când făcea presă și nu era europarlamentar PNL.  Schimbarea, așa cum ne-am dorit-o t0ți de la primăvara arabă încoace, o trăim cu toții live.

„Eroilor va arăta așa cum trebuie să arate un bulevard. Va avea trei benzi, zonă verde și pomi plantați, pentru a arăta așa cum ne dorim toți să arate”, a explicat Pivariu,  la un post de radio local. Nu la Vocea Clujului, că aici nu cred că vine.

„În data de 8 octombrie va fi depus DALI-ul (Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție) care stă la baza licitației publice. În momentul în care este depus DALI-ul, în prima zi lucrătoare după ce acesta este în posesia noastră, demarăm procedurile de licitație publică”, a declarat primarul Bogdan Pivariu, în cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local Florești.

Din păcate, prima zi lucrătoare pică luni, deoarece azi e vineri. „Eroilor va arăta așa cum trebuie să arate un bulevard. Va avea trei benzi, zonă verde și pomi plantați, pentru a arăta așa cum ne dorim toți să arate”, spunea Pivariu, la finalul lunii august. 

Partea cu sărbătoritul va fi lăsată mai moale. În comuna Florești se instituie noi restricții începând de vineri, 8 octombrie, după ce rata de infectare a depășit 7.5 la mie în urma cu trei zile. Joi, incidența în Florești a ajuns la 9.05.

Așa că ne bucurăm, dar fiecare la casa lui, clar să fie. Așa cum spunea si primarul de la Cluj-Napoca Emil Boc pe vremuri,in anul de gratie al Domnului 1987, in Făclia :

„Acum, când întregul popor se pregăteşte să întâmpine prin fapte de muncă marele eveniment din viaţa partidului, unitatea tuturor cetăţenilor ţării reliefează înalta răspundere ce ne revine fiecăruia în parte faţă de destinul nostru revoluţionar. În acest climat de profundă angajare şi răspundere, nu vom precupeţi niciun efort pentru a ne putea onora cu cinste de nobilele misiuni ce ne revin, pentru a întâmpina Conferinţa Naţională a partidului cu bogate şi frumoase rezultate, alături de angajamentul solemn al participării noastre…”

Marele eveniment din viața PNL, prin alegerea lui Câțu ca el lider maximo al PNL,  s-a curmat brusc datorită moțiunii de cenzură.

Sperăm ca totuși la Florești, de luni să anunțăm câștigătorul licitației, în starea de alertă cu care ne-au binecuvântat aleșii de la PNL.

 

 

 

Despre Autor