VOCEA CLUJULUI lansează site-ul de investigații procurorul.ro, pentru a da în gât mafia și șantajul din România și nu numai

VOCEA CLUJULUI lansează site-ul de investigații procurorul.ro, pentru a da în gât mafia și șantajul din România și nu numai

In urma cu 11 ani, incepeam sa scriu cu un prieten drag la Vocea Clujului. Daca in 2009, credeam ca a face presa inseamna a scrie lucruri frumoase, iata ca fara sa vreau am ajuns jurnalist de investigatii. Vocea Clujului debuta cu articol Dincolo de nori, o prefata a ceea ce avea sa urmeze, in care eram extrem de emotionat, inhibat chiar.

Au trecut multe peste mine, astazi a face presa cuminte, nu mi se potriveste. Deoarece de cand cu coronavirusul au explodat si afacerile in stil mafiot, iar numarul de politisti judiciari nu a crescut, chiar dimpotriva, m-am gandit la un site de investigatii pur, care sa ajute organele statului roman si nu numai, la construirea unor rechizitorii profesioniste, care ulterior sa fie validate de instantele de judecata nationale si internationale.

Am luat ca exemplu site-uri profesioniste ca ochr.ro, (Organized Crime Harm Reduction), vom avea colaborări cu diverse ONG antidrog, deasemenea suntem in masura sa oferim date despre prostitutia din politica, media, totul pe bani publici.

Lucram la site, am adunat in pandemie multe materiale. Keep in touch, nu aveti idee ce urmeaza. procurorul.ro, demască manipularea, traduce stirile dedicate, denunta public mafia, indiferent de apartenenta. Facem curatenie in tara si mai departe !

Despre Autor