CFR Cluj a scăpat de Șumundică, posibil “cal troian”

CFR Cluj a scăpat de Șumundică, posibil “cal troian”

Șumunudică spunea pentru Ziar de Cluj, că noi, jurnaliștii, trebuie să analizăm ce s-a întâmplat.

Voi spune lucrurilor pe nume, in calitate de jurnalist și suporter al CFR Cluj. Șumundică a distrus munca de 3 ani a lui Dan Petrescu. Cu o apărare șvaițer, CFR Cluj este de nerecunoscut. Plecarea lui Vinicius, suspectă.

Nimeni nu ar fi lucrat mai bine pentru FCSB decât antrenorul campioanei. A distrus spiritul și forța interioară a echipei. Transferuri aiurea. Certurile din vestiar, conflictul cu Deac și Camora.

A primit azi ce a meritat. Un șut în fund la figurat. A plecat și Marian Copilu. Si juristul, spun anumite surse.

Neluțu Varga a procedat corect când i-a făcut vânt și nu l-a lăsat să intre în baza sportivă. Poate să meargă unde vrea el, poate să treacă secund al lui Iordănescu.

Dacă prin absurd a jucat la 2 capete, un suporter i-a strigat să dea banii primiți pe medicamente. Regia creată azi la ora 10 nu păcălește jurnaliștii bătrâni.

Incepe sa imi fie scarbă. Doar CFR Cluj mi-a rămas , intr-o tara comandata de genialul Cațu, de marele Rădoi. Și de măscuța cu vaccinul în braț, nicidecum în fundul guvernării. Să vină un patriot, nu contează că-i român sau ungur.

Să vedem un CFR Cluj ca și Steaua din 1986. Nu îmi pasă ce gândiți, tatăl meu a fost vicepreședinte la CFR Cluj înainte de 89. Am crescut in Gruia. Mai bine că nu l-am întâlnit pe Șumundică…

 

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.
O gravă greșeală de politică externă, o masivă trădare europeană

O gravă greșeală de politică externă, o masivă trădare europeană

Închide