Emil Boc va fi noul premier al României

Principala strategie a nucleului dur pedelist convertit în ”forța motrice” a liberalismului transilvănean și ”pesediștii luminați” din jurul bătrânului combinator Vasile Dîncu fiind că astfel s-ar împăca și ”capra” serviciilor, dar și ”varza” politicului. Pentru că, până acum, tabăra lui Florin Cîțu s-a bazat parcă prea mult doar pe sprijinul structurilor informative și al procurorilor de casă ai acestora pentru a câștiga teren, dosar cu dosar și baron cu baron, în interiorul PNL.

Tabăra lui Ludovic Orban a mizat, din contră, strict pe vechii lideri politici, unii care nici în ruptul capului nu ar accepta să împartă barem cu cineva puterea totală pe care o exercită în propriile zone de influență din teritoriu.

Iar cei care lucrează deja la promovarea lui Boc nu se bazează doar pe faptul că, fără putință de tăgadă, acesta este cel mai obedient executant al sistemului politic. Putând fi astfel ”înghițit” de ceilalți lideri regionali politici… Dar și ”digerat” mult mai ușor de serviciile secrete, cele care știu foarte bine că ”micul Boc” nu va îndrăzni niciodată să le creeze probleme, pentru că altfel ar face imediat ”poc”. Poziția celei de a treia tabere fiind cu atât mai interesantă cu cât, după cum reiese dintr-un raport contrainformativ intrat în posesia noastră, nu doar lideri politici liberali sau pesediști își bagă banii în noul ”CARITAS” de la Cluj Napoca, dar și acoperiții serviciilor din ”zona gri” a acestora preferă să își ruleze fondurile operative tot în proiectele derulate cu girul administrativ al Primăriei Cluj – Napoca. Instituție care a devenit practic un fel de offshore al lui Boc, unde nimeni nu controlează pe nimeni… Și toată lumea ”papă”, că doar banul trebuie să circule, mai ales la acest nivel…

La mijlocul anului trecut, în plină pandemie, Emil Boc s-a confruntat poate cu cea mai profundă criză a mandatelor sale în fruntea Primăriei Cluj – Napoca. Pentru că, așa după cum titram ”lovitura” din 6 iunie, ”Grupul de la Cluj se mută la București”! Atunci când dezvăluiam că ” gata, Cluj – Napoca a atins maximul potențialului atât din punct de vedere al investițiilor, cât mai ales în ceea ce privește combinațiile politice. Aceasta fiind concluzia la care au ajuns cei mai importanți oameni de afaceri afiliați Grupului de la Cluj, unul cu mult mai larg decât cei câțiva obosiți lideri ținuți în vitrina politică de atâta amar de vreme. Iar după expulzarea „profesorului” Dîncu din grupare, aceasta a devenit una mult mai pragmatică. Și care bate cu pumnul în masă că se va muta la București, dacă interesele sale de afaceri nu vor fi reprezentate așa cum se cuvine”. Iar cea mai bună dovadă că Emil Boc a luat mai mult decât în serios această amenințare este că edilul s-a predat necondiționat, dând drumul pe bandă rulantă la autorizarea tuturor proiectelor imobiliare din Cluj Napoca. Oraș de unde nu a mai plecat nici vechiul, dar nici noul Grup de la Cluj. Astfel că Ioan Rus este din nou pe cai mari… Ion Țiriac pregătește noi proiecte în atât de avantajosul sistem pentru el public – privat, fie și derulate sub alte forme oficiale. Elena Udrea și vechii pedeliști au ajuns la rândul lor să scoată capul, după ce tăvălugul DNA a trecut peste ei cu mai puține rezultate catastrofale decât se așteptau fanaticii sistemului paralel, astfel că proiectul SMART de un miliard de euro se bazează în mare parte și pe ”împrumuturile” acordate afaceriștilor la vedere de către greii regimului portocaliu.

Iar cum și președintele Consiliului Județean poate răsufla ușurat că nimeni nu se mai bagă peste ”felia” lui, atunci chiar că toată lumea pare a avea de câștigat la Cluj – Napoca. Inclusiv oamenii serviciilor… Cei care, ”moleșiți” de ”îmbuibeala financiară” rezultată în urma investițiilor strategice în ”offshore”-ul lui Boc, nu s-au mai deranjat să observe mișcările mai mult decât îngrijorătoare ale serviciilor secrete ungare și turce. Cele care, folosind ”capul de pod” , nu doar că și-au consolidat colaborarea operativă derulată chiar sub nasul serviciilor românești, dar chiar au preluat practic controlul în Cluj – Napoca. Acolo unde structurile statului român par lipsite de orice reacție, chiar și după ce am prezentat raportul contrainformativ al singurului serviciu care a alertat beneficiarii legali cu privire la faptul că întreg Clujul a fost predat ”menghinei” HI – MIT! Și încă de o astfel de manieră, încât serviciul secret turc Milli Istihbarat Teșkitali și-a trimis la Cluj – Napoca fostul rezident în Iran, ceea ce spune destule cunoscătorilor despre importanța acordată acestei zone. În timp ce serviciul ungar de spionaj Informacios Hivatal, condus de fostul spion comunist Jozsef Czukor a fost deja documentat ca desfășurând acțiuni în Cluj pentru ”frații mai mari” de la GRU!

Și tu, Ghinea?

Iar pentru a înțelege și mai bine cât de mare este ”hora” transpartinică de la Cluj – Napoca este suficient să subliniem și că altfel ”incontrolabilul” ministru userist al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea s-a bătut ca un leu pentru a ”decarta” o felie cât mai mare din ”tortul” Planului Național de Reziliență și Redresare tot către ”offshore”-ul lui Emil Boc! SURSA: National.ro/Cătălin Tache

Despre Autor