Oameni buni, ati inteles ca v-ati pierdut tara ?

Oameni buni, ati inteles ca v-ati pierdut tara ?

E un om drag sufletului meu -George Coșbuc. „Proiectul tău este să mergi chiar acum în pădure, să stai trei ore pe întuneric, să nu aprinzi lanterna decât dacă e urgent şi apoi să te întorci”, îi spuse maestrul Ovidiu Coşbuc .

„Poftim, ia trusa mea de supravieţuire cu tine în pădure, în caz de pericol”, adaugă celălalt profesor, Relu Peştean. Misiunea lor este să pregătească oamenii să reziste fizic şi psihic la şocurile prin care – spun unii –  ar trece omenirea. Adică, inundaţii, cutremure, erupţii vulcanice, conflicte armate, foamete, secetă. Toate, cauzate de catastrofe naturale, dar şi de o posibilă pană globală de curent electric ce ar paraliza întreaga viaţă pe Terra.

Şi, de la o vreme, speriaţi de aceste teorii sau doar curioşi, tot mai mulţi români bat la poarta lui Ovidiu Coşbuc, să înveţe tehnici de supravieţuire. Iniţial îi atrage CV-ul său: strănepot al poetului George Coşbuc, şaman, profesor universitar, fost preot la Vatican, explorator şi pasionat de culturi ancestrale. Iar după ce-l cunosc, îi atrage felul lui de a fi – căci e omul naturii, zdravăn şi voinic, călit să umble prin junglă, să sfideze orice primejdie, orice temperatură. Un personaj discret, retras în vârf de deal, ce umblă desculţ si doarme direct pe pământ sub cerul liber, lângă foc. Şi exact aşa îi invaţă şi pe cursanţii lui să trăiască, desculţi şi să doarmă pe paie, sub cerul liber, chiar şi la câteva grade Celsius. Numai astfel, le spune, se pot conecta cu natura şi vor reuşi să iasă cu bine din focul crizelor ce vor zgudui lumea după 2012.

Nu uitați cuvintele lui in vremurile ce vor urma :

DRAGII MEI, PUI DE LEI…
In martie – aprilie 2020 am lansat aici pe Facebook o reflectie cu privire la situatia Covid 19 si efectele in timp a acestei Agende globale… Am urmarit, asemeni voua, intreaga poveste de-a lungul timpului si am tacut, considerand posibilitatea ca cei ce conduc lumea din umbra sa se linisteasca, iar oamenii de rand sa se ridice din genunchi daca vor sa-si recupereze demnitatea.
Oameni buni, ati inteles ca v-ati pierdut tara ? Romania se rostogoleste in prapastie cu o viteza fara precedent!!! (Situatia e planetara si alarmanta). Si de ce ? Pentru ca ne lipseste COLOANA VERTEBRALA. Cativa borfasi au ingenunchiat Umanitatea… Intelegeti ? Virusul este utilizat pentru a reduce populatia lumii si a crea o noua ORDINE MONDIALA si o noua economie pentru cei ce vor supravietui masacrului ce va urma… Dragilor, acesta este al treilea RAZBOI MONDIAL si e electronic. Implica Oxidul de graffen, manipularea de orice fel, reteaua 5G si nanotehnologia de ultima generatie la care se adauga peste 1000 de arme psihotronice pentru a dresa si controla populatia, ca sa ramana docila…si imbecila…
UNDE DRACU E PANDEMIA? DE CE SE RECURGE LA AL TREILEA VACCIN? E CORECT SA FIE VACCINATI, INCLUSIV COPIII, CU UN VACCIN EXPERIMENTAL? AUTORITATILE INCURAJEAZA VACCINAREA CU MICI, BERE SI MANELE. E CORECT? NU EXISTA ALTE SOLUTII IN AFARA DE VACCIN ? DE CE SE INSISTA ATAT DE MULT? CE ESTE IMUNITATEA?
Daca lumea tace si nu reactioneaza o sa ne luptam intre noi, vaccinatii impotriva ne vaccinatilor, iar curvele care au inscenat totul, rad pe sub mustata…
Reflectati asupra materialelor de studiu si judecati cu mintea voastra, daca mai aveti un gram de inteligenta si sange in vene!
Ce va urma din toamna? O revolutie dureroasa pentru ca acolo ne duce aceasta situatie paranoica. In plus, natura ne pedepseste tot mai crunt (inca nu ati vazut nimic) pentru ca suntem o SOCIETATE NESABUITA, FALSA SI MINCINOASA. Ne conduc cei mai afurisiti oameni din ultimele sute de ani. Sunt dictatori, tirani si totodata perversi vanduti…
A da atata durere omului fara a-l educa, e dracesc… e culmea perversitatii, stiind ca aceasta duce la distrugerea omului. Binecuvantarea mea este ca cei ce acum ingenuncheaza Umanitatea cu perversitate sa fie la randul lor ingenunchiati pe masura si pentru mai multe intrupari pentru ca au furat oamenilor SANSA de a construi O CIVILIZATIE PROSPERA. Si sa nu imi spuneti ca asa vrea D-zeu… aceasta drama este doar fructul nebuniei celor ce se joaca de-a stapanii si si-au futut mintea.
Dragii mei, INCEPETI SA VA ORGANIZATI RESURSELE SI SA VA RETRAGETI IN ZONE LINISTITE PENTRU CA TRAIM LINISTEA DINAINTEA URAGANULUI… VIITORUL APROPIAT NE VA DA TUTUROR O LECTIE PE CARE NE-O VOM AMINTI PESTE GENERATII… FACETI CEVA PENTRU FIII VOSTRI… FIE-VA MILA DE NOILE GENERATII SI NU LASATI SA SE IMPUTA TOTUL… SUCCES PRIETENILOR, LIBERTATEA TRAITA CU RESPONSABILITATE ESTE CEL MAI PRETIOS DAR PRIMIT DE OM PE PAMANT… DAR CARE POATE FI PIERDUT INTR-O CLIPA DE SLABICIUNE… BARBATILOR, DACILOR, FRATILOR, RIDICATI-VA DIN GENUNCHI!!!

Despre Autor