Breaking News : Copil diabetic, hiperglicemie 309, în trenul IR 346, vagon clasa I defect

CFR Călători este pus in fata unei situatii in care va trebui sa explice si cineva sa raspunda. Cătălin Drulă trebuie să își facă treaba. Directorul CFR Călători să dispună măsuri. Asteptam demisii la vârf ! Oricum, oamenii își vor cere dreptatea in justitie. Ministrul Transporturilor a intrat in conflict in iarna cu Metrorex, au rezultat proteste.

Tatal unui copil a azi sunat disperat la redactia Vocea Clujului,  incercand sa mentina cu insulina glicemia crescuta a copilului sau. Domiciliat in Italia, s-a gandit sa faca concediul in Delta Dunarii. Trenul va ajunge la ora 23 in Cluj-Napoca.

A urcat in IR 346 de la Ploiesti la Cluj-Napoca, cumpărând bilete la clasa I. Surpriza a fost când a urcat în tren și a constatat căldura insuportabilă și faptul că a cumpărat degeaba bilet la clasa I, deoarece aer condiționat pauză.

A fost sesizat șeful de tren, au apărut discuții în contradictoriu, in care se reclama situația de facto, glicometrul copilului a fost arătat oficialilor CFR. In urmă cu aproximativ o oră, glicemia copilului era 345. Pe fond de stres și căldură, asa cum relateaza tatal. I s-a administrat insulină de către tatăl său, incercand sa-l stabilizeze.

 

Am luat legătura cu informații CFR Gară București, am relatatat situația și am sunat la 0800884444-sesizari CFR Calatori. Inventar de la ora 16:30.

Iată probele in fapt și în drept care atestă situația de față :

Iată ce spun călătorii din tren :

 

Foto : protest sindicat Metrorex

Despre Autor