segalTremuram ascultând fiorul parfumului tău, impregnat deja in ADN-ul fiinţei mele.  Îţi ascult mlădierile vocii, asemeni şoldurilor perfect arcuite, sărutate atât de adânc, încât a rămas întipărit acolo conturul buzelor mele. Dincolo de timp.

Trupul tău, fremătând de dorinţă, îl simţeam fără a-l atinge. Alchimie a simţurilor derutate de limitările fizice. Începea din orice, dintr-o inflexiune a vocii, din umbra dezgolită a coapsei tale. Te pătrundeam tremurând, uitând de lume, trăind pentru prima oară fără regrete.

Afară ninge, doar pentru noi. Eu privesc  cu dragoste trupurile noastre, care au învins Zeul Timp. Afară, miroase a ninsoare, camera e plină de petale de frezia, iar peste tot, un iz uşor de Cavalli. Şi ninge tot mai tare, acoperind Trecut si Viitor deopotrivă. Iubirea se revarsă  în miliarde de cristale şi lumini, în valuri zgomotoase care ating nemărginirea.

Stelele se aprind, martore tăcute la nunta noastră. Am învăţat că nemurirea e atât de aproape. TAO-istii aveau dreptate. Iubirea e singura care rezistă simultan Vieţii şi Morţii deopotrivă. Deoarece le înglobează.

Te privesc în ochii tăi căprui, simţind frumuseţea tuturor femeilor trecute sau viitoare. E o poveste de dragoste care nu va avea un sfarsit.

Povestea de iubire o veti continua voi, iar din dragostea voastră, copiii voştri…

Despre Autor