septembrie 27, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

PNL a lăsat în urmă la Cluj-Napoca…potopul !

PNL a lăsat în urmă la Cluj-Napoca...potopul !

„Sunt înregistrate, până în acest moment, 20 de solicitări pe municipiul Cluj-Napoca, pentru îndepărtarea arborilor căzuți, două solicitări pentru acoperișuri deteriorate și cinci apeluri referitoare la avarii privind afectarea rețelelor de alimentare cu energie electrică”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Pe lângă vântul extrem de puternic, au fost înregistrate bucăți mari de grindină, prilej pentru internauți să spună că au pregătită ”gheața pentru whisky”.

De asemenea, pe strada Crinului și Bistriței au fost înregistrați copaci căzuți pe carosabil. Probleme la Spitalul Oncologic, au cazut arbori, pe Maramuresului

Tot azi, PNL Cluj si-a ales conducerea

?Lovitură sub centură pentru Ludovic Orban! ?Umilit în fața tuturor de Cîțu
?Premierul a ținut că facă o demonstrație de forță pe scena Casei de Cultură a Studenților, iar gestul nu a fost privit deloc cu ochi buni de către Ludovic Orban.
?Cîțu i-a chemat pe scenă pe toți susținătorii săi, lideri de filiale județene sau de sector, în total 35 de persoane. Printre cei urcați pe scenă și prezentați ca susținători ai „echipei Cîțu” s-au aflat și lideri județeni care până acum erau declarați susținători ai lui Ludovic Orban. ?Actualul șef PNL a fost lăsat singur, ?în primul rând al sălii, să privească echipa care s-a afișat în fața lui.
?După ce liderul PNL Bacău, Mircea Fechet, a anunțat că nu îl mai susține pe Orban și trece în tabăra Cîțu, pe scena de la Cluj au urcat și alți oameni girați zilele trecute de Ludovic Orban la alegerile din propriile filiale: senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, cel care are în continuare probleme penale, Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, dar și un reprezentant al PNL Sector 1, în condițiile în care președintele Sebastian Burduja nu se află în țară.
?Florin Cîţu a afirmat că noi estimări privind economia arată că România poate înregistra în acest an o creştere economică de cel puţin zece procente, acesta arătând că pentru primul trimestru al acestui an se înregistrează pentru prima oară creştere economică datorată investiţiilor.
?„Anul acesta, primul trimestru, este pentru prima oară în istorie din ultimii 30 de ani când creşterea economică se datorează în totalitate investiţiilor. Nu a mai fost niciodată aşa ceva. Am schimbat paradigma. Arătăm că prin investiţii, ceea ce înseamnă liberalism pur, poţi să dezvolţi România. Știți foarte bine, creşterea economică din anul acesta este estimată la a fi cea mai mare din Uniunea Europeană, 7,4%. Vă vând un mic secret: urmează alte estimări care vor duce creşterea economică aproape de două cifre. O să avem o creştere economică anul acesta puternică, eu sper să se adeverească şi să avem o creştere economică cu cel puţin 10% anul acesta, în 2021”, a afirmat Florin Cîţu duminică seară, în discursul ţinut în faţa delegaţilor la alegerile interne din PNL Cluj.
?Cîțu a subliniat cât de important este ca PNL să urmeze doctrina liberală, după ce de multe ori PNL a păstrat programe ale PSD.
?„Trebuie să recunoaştem că, de multe ori, din anumite motive, de multe ori electorale, ne-am dat la o parte, aşa, de liberalism, când era vorba să facem reforme, am zis că nu e momentul, că e dificil, că pierdem electorat, mai bine să păstrăm toate programele PSD prin care finanţăm tot felul de subvenţii, să rămână acolo ca să nu supărăm pe nimeni.
?Au venit alegerile şi noi ne-am pierdut electoratul nostru. Liberalii nu au mai crezut în noi, oamenii din sectorul privat, oamenii din sectorul public care vor performanţă şi sunt acolo dar văd oameni care trec pe lângă ei şi câştigă mai mult. Aceşti oameni au plecat de lângă noi eu nu cred că s-au dus în altă parte dar nu au mai venit lângă noi pentru aceşti oameni am spus că, indiferent de costul electoral pentru mine, îmi asum toate reformele pe care le-am spus în PNRR: reforma administraţiei publice, reforma pensiilor, reforma companiilor de stat, reforma salarizării. Indiferent de cost”, a adăugat primul ministru.
romaniatv.net

About Author