Drum drept în lumină – dedicație jurnalistei Anca Mureșan, decedată

Jurnalistul nu cerșește, rupe din el ca să iți dea ție, parafrază la Rappa

Un text emoționant despre Anca Mureșan a scris E. Nola pe Specialarad.ro.

„N-o cunoșteam. O arădeancă doar.

Am aflat de existența ei odată cu trecerea în neființă.

M-a frapat însă reacția celor din jur, a celor care o cunoșteau sau nu, dar aveau cu toate acestea câte ceva de spus.

Am înțeles din aceste reacții că în prima tinerețe a fost o ființă jucăușă, simpatică, plină de umor și iubitoare de companie bună și antrenantă.

Au urmat anii de încercare, ani care nu au decurs bine pentru ea. O căsnicie nereușită, slujbe care nu au funcționat, relații care nu au mers.

Cadavrul Ancăi Mureșan a fost găsit de pompierii ISU Arad aseară, după ce a ieșit la suprafață în arealul orașului Pecica în jurul orei 23.30.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!…

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Aseară în jurul orei 20.30 un echipaj de căutare a Detașamentului Arad s a deplasat pe Mureș în amonte de orașul Pecica la sesizarea unei persoane care a vazut pe suprafață apei un cadavru. Acesta a fost recuperat de către echipajul detașamentului Arad și predat celor de la medicină legală. Cadavrul este de sex feminin.

Biroul de presă al ISU Arad

[ACTUALIZARE 1] (15 iulie, 2021) Anca Mureșan este femeia care a dispărut în apele Mureșului după ce s-a drogat cu ȘORICIOAICĂ în compania notoriului „tigru boschetar” Marius Datcu – BELMONDO… care a sunat la 112 a doua zi, „după ce s-a trezit”!

Anca Mureșan este femeia de 47 de ani care, cel mai probabil (deși nimeni nu riscă încă să afirme 100% acest lucru), s-a înecat în apele Mureșului după ce a consumat „șoricioaică” de la / cu notoriul autointitulat „Tigru boschetar Belmondo”, Marius Datcu – pe numele său de cazier (vezi articolul asociat).

Cuplul (împotriva naturii, căci în acest caz discutăm despre o persoană SECHESTRATĂ, NAIVĂ și ULTRADEPENDENTĂ de… de toate) a fost văzut în seara trecută plimbându-se pe malul Mureșului cu trotinetele, iar partida de fumat șoricioaică s-a petrecut undeva în dreptul Zonei 300 a cartierului Micălaca. Hainele femeii au fost găsite pe mal de către polițiștii de la S.I.C., care au preluat cazul și… așteaptă cadavrul să iasă la suprafață, după câteva zile, cum se întâmplă în asemenea cazuri.
Belmondo a sunat a doua zi… „acum m-am trezit, șefu!”, reclamând dispariția „iubitei” sale căreia i-a distrus total ultima parte a vieții, mutându-se la ea cu familie și „tovarăși” cu tot. Poliția a înregistrat mai multe plângeri pentru agresiune, amenințare, bătăi etc. suferite de Anca din partea lui Belmondo și a familiei sale, dar toate s-au soldat cu clasare, întrucât victima își retrăgea reclamațiile a doua zi.

Citeste mai mult pe Critic Arad

Foto credit : Special Arad

Despre Autor