Viitorul președinte al României Libere prezinta proiectul de țară : ,,Hrană, Apă, Energie”

Viitorul președinte al României Libere prezinta proiectul de țară : ,,Hrană, Apă, Energie”

Se vorbea că adevăratul președinte al României s-a născut. Harta astrală îl indică pe Călin Georgescu ca posibil salvator al națiunii române din sclavia globalistă. Depinde doar de noi dacă am învățat sau nu ceva in 30 de ani.

Dr. Călin Georgescu s-a născut pe 26 martie 1962 la București. Este expert internațional în dezvoltare durabilă. După 1993 își desăvârșește educația în SUA și activează în sistemul Națiunilor Unite timp de aproape 20 de ani. A deținut înalta funcție de Raportor special al ONU pentru deșeurile toxice. A fost membru al Clubului de la Roma Internațional  și  a fost președinte al Clubului de la Roma pe Europa, Centrul European de Cercetare.

Coordonator al proiectului Guvernului României de Strategie Națională pentru Dezvoltare Durabilă în 1999 și în 2008. Director executiv, între anii 2010-2013 al Centrului Național pentru Dezvoltare Durabilă din București. Nu a fost și nu este membru de partid.

Este autorul a mai multor cărți  despre perspectivele  evoluției  social-economice  a României și coautor al unor studii de strategie națională privitoare la mediul înconjurător și dezvoltare sustenabilă.

România și-a înstrăinat aproape toate resursele naturale și e pe cale să înstrăineze și puținul care a mai rămas. Ce proiect de țară ne propune nouă românilor, indiferent de naționalitate, cel pe care îl așteptam de mult.

,Hrană, Apă, Energie”

Oameni buni, nu v-ati saturat sa fiti mintiti, manipulati, batjocoriti, saraciti?
Fratilor, puteti face ceva fiecare dintre voi.
Cititi Proiectul de Tara “Hrana,Apa,Energie”
Oameni buni, ne bucuram pentru fiecare apreciere si comentariu pe care le faceti, dar nu este de ajuns, daca dati like atunci DISTRIBUTI mai departe materialele noastre de informare.
Haideti fratilor, haideti sa dam o data mana cu mana, toti cu inima romana!
”Români, treziți-vă din hipnoză! Nu vă mai fie frică să vă ascultați inima! „

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.