Martin Ackerman, omologul lui Arafat, anchetat penal pentru «Terorizarea populației»

Martin Ackerman, omologul lui Arafat, anchetat penal pentru «Terorizarea populației»

Mai multe asociații și persoane particulare fac acuzații serioase împotriva șefului Corona Task Force Elveția, Martin Ackermann și a altor persoane. Aceștia au  depus deja o plângere penală.

Reclamanții îl acuză pe Martin Ackermann de următoarele infracțiuni, printre altele:

     Publicarea repetată a unor prognoze de groază neverosimilă cu privire la ocuparea paturilor de terapie intensivă, cu scopul de a îngrozi publicul și de a pune în aplicare măsuri mai stricte. Manipularea repetată și sistematică a datelor din patul ICU din trecut, probabil cu scopul de a face situația actuală să pară mai dramatică.

Declarații false despre spitalizări și decese. Cu ocazia conferinței de presă a Consiliului Federal din 27 octombrie 2020, Martin Ackermann a spus despre situația actuală: „Elveția are mai multe spitalizări și decese pe zi decât la mijlocul lunii martie. Și numărul continuă să crească. „Declarația era greșită la momentul respectiv. Cu toate acestea, numerele au fost ulterior corectate în sus din cauza înregistrărilor târzii (care au fost discutabile în sine). Modificarea constantă a motivelor de strângere sau menținere a măsurilor, în funcție de indicatorul care se potrivește cel mai bine în narațiunea dorită.

Plângere penală depusă la procurorul public Procuratura Zürich Limmat este acum solicitată să deschidă o anchetă penală și să obțină documente privind infracțiunile de la acuzat și „orice complici”. Yves Flückiger, membru al consiliului de administrație al „universităților elvețiene”, Michael Hengartner, președintele consiliului de administrație al ETH și Matthias Egger, președintele Fundației Naționale Elvețiene pentru Științe și primul președinte al grupului de lucru, sunt numiți complici.

Despre Autor