Autotech, un service auto în care ești respectat, chiar dacă ești gras și ai o mașină veche

Autotech, un service auto în care ești respectat, chiar dacă ești gras și ai o mașină veche

În primul rând, acesta nu este un articol publicitar. Îmi plac femeile și mașinile. Problema e cu banii, că ambele categorii necesită întreținere. În spețâ. e vorba de un C5 de la Citroen, cu suspensii de Florești. Adică să nu se rupă în gropile parcă plantate cu ură de pe “autostrada” din stația de Metrou Fericirii de lângă ferma de pui. C5-ul meu se ridică ca un cocostârc când vede terenul denivelat, uitându-se la mine cu ură.

După 2 zile de mers prin Florești, pe lângă cele 2 plombe dentare pierdute, s-a aprins un bec, spunându-mi să mă cam duc în service. Cu o mașină de 17 ani se bucură toată lumea într-un service când te vede.

Așa că nedorind să mă fac de căcat în Florești cu noua mea achiziție, am luat cea mea bine întocmită pagină web, în domeniul auto, din Cluj-Napoca. Am fost programat de azi pe mâine, m-am trezit prima oară anul âsta la 8 dimineața și la 9 am fost acolo. Transpirat, nervos, clima nu mergea s.a.m.d. Erori cat China, bordul era ca un pom de Crăciun.

Sincer, am fost primit nu după haine, greutate sau mașină. Am intrat intr-o receptie cu design original si am lasat cheile. Asteptam ca sa primesc saptamana viitoare masina, in cel mai bun caz.

La ora 12, pe whatsapp am primit detaliile de lucru, le-am acceptat ca oferta financiara. La ora 13:30, am fost chemat să ridic mașina. Marca AUTOTECH. strada Plevnei 38.

N.r. Acest articol vine în ajutorul omului obișnuit, care își câștigă banii prin muncă, pentru IMM-uri care vor calitate la bani puțini și operativitate. Service-ul prezintă dotare de ultimă oră, deci poate fi accesat de oricine dorește să se simtă respectat în România.

 

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.
Juristă clujeană, s-a trezit cu un șobolan uriaș în baie, în Grigorescu

Juristă clujeană, s-a trezit cu un șobolan uriaș în baie, în Grigorescu

Închide