„Fără români în funcții publice”. Îi avem drept exemple pe „Iohannis, Arafat, Fritz”

„Fără români în funcții publice”. Îi avem drept exemple pe „Iohannis, Arafat, Fritz”

Asta e pe bune o petiție ?

„Statul român, azi cangrenat de corupție și impostură, s-a ridicat cu aportul decisiv al unor străini: germanul Carol ne-a adus independențaitalianul Davila ne-a înființat sistemul de sănătate, armeanul Spiru Haret învățământul modern iar englezoaica Maria ne-a dat hotărârea cu care să obținem Marea Unire! La chemarea unor patrioți vizionari, aceștia și alții ca ei au injectat know-how occidental într-o țară înapoiată, ridicând-o la înălțimea potențialului ei. Iată adevăratul patriotism: câțiva ani de fapte concrete, nu secole de discursuri!”, spun inițiatorii companiei.

O agricultură condusă de specialiști olandezi ar preveni inundațiile și ar reface irigațiile. Cu ofițeri israelieni, armata noastră ar impune vecinilor respectul. Ca primar japonez al Bucureștiului, oricare dintre foștii primari ai Tokyo-ului ar rezolva riscul seismic și șoseaua de centură. Cu o poștă condusă de chinezi, corespondența ar ajunge la timp. Avem datoria să dăm României conducători eficienți, cu experiență verificată și viziune modernă. Doar așa ne putem ridica țara la rangul pe care îl merită printre națiunile Europei. Dacă asta presupune să facem apel la străini, nu e nici o rușine! Cinci milioane de români lucrează deja pentru ei, e timpul ca și câțiva străini să lucreze pentru noi!”.

Ei afirmă că avem deja câțiva reprezentanți care demonstrează că o astfel de inițiativă este binevenită. „Nume ca Johannis, Armand, Fritz sau Arafat demonstrează deja că pentru cetățeni, esențială e competența liderilor, nu originea lor!  Timpul amânărilor și cârpelilor a trecut! Răul românesc trebuie smuls de la rădăcină!”.

Evident, sunt contra acestei propuneri. Nu aș putea semna niciodată o astfel de petiție, pentru că mi se pare că aceasta nu reprezintă numai o jignire teribilă la adresa românilor, dar este și o mare prostie. Fără doar și poate nu aș putea semna așa ceva, mai ales că azi, 1 aprilie, avem 80 de ani de la un masacru teribil care a ucis 3.000 de români, al Fântâna albă. Trupele sovietice de graniță au mitraliat 3.000 de români care încercau să treacă în România”, spune Valeriu Șuhan, de la Monitorul Siguranței Cetățeanului,

N.r. Articol apărut pe 1 aprilie 2021 pe smartradio.ro

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.
Măsurile antiepidemice nepublicate în Monitorul Oficial, lovite de nulitate absolută

Măsurile antiepidemice nepublicate în Monitorul Oficial, lovite de nulitate absolută

Închide