Știri 

Breaking News : Recurs colectiv împotriva testării PCR în cazul COVID-19

În ce privește importanța testelor PCR, în articolul intitulat « Minciuni, multi-minciuni și statistică sanitară », Yeadon scrie că pericolul mortal al testelor pozitive dateză din 20 septembrie 2020 : Citez : « Probabilitatea ca un caz aparent pozitiv să fie un fals pozitiv se situează între 89 și 94%, foarte aproape de certitudine ». Profesorii de imunologie CAMERA, din Germania, CAPEL din Olanda, CAHILL din Irlanda, microbiologistul austriac Dr ARVE și Dr YEADON au depus în fața Comisiei Germane Covid-19, subliniind că testul pozitiv nu înseamnă că un virus intact a fost identificat. Autorii susțin că testul PCR măsoară « simpla prezență a unor secvențe parțiale de ARN, într-un virus intact. Acestea ar putea fi bucăți de viruși morți, ce nu pot îmbolnăvi un individ și nu pot fi transmiși !

Dr Reiner Fullmich, avocat specializat în dreptul responsabilității civile. Dr. Reiner Fuellmich despre coronavirus, fraudă și corupție

— Reiner, lucrați la o Class Action, un rercurs colectiv. Puteți să îmi spuneți ceva mai mult ? Contra cui este îndreptat recursul colectiv ? De ce, din ce cauză ? Credeți că sunt atât de mari șansele de reușită ? Pe cât înțeleg, Class Action este o acțiune colectivă. « Class » înseamnă grup, iar «  action » înseamnă proces.

— De fiecare dată când un foarte mare grup de persoane suferă pagube ce necesită despăgubiri legate de o acțiune unică, în cadrul unei singure și aceleiași acțiuni, în fața tribunalelor din Statele Unite, Canada și Anglia, ce pot decide, la cererea celor ce depun plângere, de a o primii pe aceasta ca recurs colectiv, asta înseamnă că oricine s-a alăturat într-un anumit timp la Class Action, face parte automat dintre cei ce vor avea avantaje sau inconveniente, funcție de rezultatul procesului. Doar o singură persoană pornește această acțiune în justiție, în calitate de « Reclamant reprezentativ ». Ea trebuie să fie o victimă tipică, și dacă câștigă, după examinarea dovezilor și a întregului proces, dacă se dovedește că ea are dreptate, atunci toți ceilalți câștigă și ei. Asta nu există decât în țările anglo-americane.

Aici însă, în Uniunea Europeană, și în țările ce urmează sistemul anglo-american,  într-o anumită măsură, aici, în UE, asta înseamnă de mulți ani, după ce și Germania a inițiat cel puțin ceva similar. Unii dintre colegii mei, cel mai important fiind Dr Weimann, au scris despre asta. Pentru moment însă, asta nu există încă aici, pentru că lobby-ul industriei este foarte interesat să împiedice totul. După cum am văzut astăzi, acest lobby este foarte puternic și poate bloca anumite aspecte politice. De aceea, mi-am zis că trebui ocolită întreaga problemă, în sensul de a nu ne lansa procesul în Germania, chiar dacă șansele de reușită sunt importante, după cum confirmă profesorii ce ne sfătuiesc. Vom merge acolo unde totul va merge sigur.

În ultima vreme, mai multe Class Action au fost lansate în diferite locuri din Statele Unite și Canada, pe tema testelor PCR.Fără aceste teste, nu ar fi existat nicio pandemie. Aceasta este o afirmație foarte pe scurt, dar lucrurile stau astfel: pandemia actuală nu a fost declanșată decât pentru că Dr. Drosten a pretins că, grație testului său PCR putem detecta infecțiile cu virusul Covid-19, ceea ce nu este adevărat. Un anumit număr de Class Action sunt în curs, pe rol. De aceea, informăm oamenii. Una dintre fostele mele studente este în Canada. Ea ne-a contactat nu neapărat pentru că a fost studenta mea, ci din cauza reuniunii Comisiei noastre, căci numai după aceasta am început să vorbim, să informăm oamenii. Ea a organizat unele reuniuni și întâlniri în contul meu, pentru mine. Imediat, vom vorbi despre Robert Kennedy junior, cu care deja am vorbit, un pic, în culise, despre acest eveniment. Pote că aceasta va da naștere la ceva mai mult.

— Cine se poate alătura acestui proces? Contra cui se pornește acest proces? Ce poate să rezulte din asta?

— Mai întâi am crezut că lucrul cel mai important este să punem în mișcare antreprenorii, adică intreprinderile mici și mijlocii, pentru că aceste intreprinderi sunt cele mai afectate de blocajul rezultat, pentru că ele sau majoritatea lor au mari probleme cu privire la propria lor existență. Există sectoare ce nu sunt foarte atinse, de exemplu horticultura. Intreprinzătorii, oamenii de afaceri sunt persoane ce nu-și pierd vremea ascultând baliverne. Antreprenorii au sensul responsabilității personale, ceea ce nu este adevărat pentru marile societăți. Știm că acestea au de toate și își bat capul cu alte lucruri. De aceea, mai întâi ne-am adresat intreprinderilor mici și mijlocii. Cunosc acestea inclusiv prin vecinii americani ai fermei mele (ranch). Fermele sunt tot intreprinderi mici și mijlocii, atinse și ele în mod foarte grav.  În consecință, intreprinderile mici și mijlocii au toate motivele să se apere. Din punctul de vedere al cauzei, din perspectiva dreptului material, Class Action are șanse enorme de reușită. Aici însă, în Germania, trebuie să fim atenți. Dacă depun plângerea în fața unui tribunal german, judecătorul german ar putea fi forțat să se pronunțe contra propriului său patron. Asta este o primă problemă. Independența justiției – nu vreau să vorbesc acum despre asta – dar independența puterii judiciare germane nu este una suficientă, pe măsura necesității, iar asta e un alt motiv pentru a spune : am un super-proces aici, pe care de îl pot pleda aici. Totuși, în Statele Unite legislația probelor și dovezilor este de o sută de ori mai bună ca aici, pentru  a dovedi prin martori și prin rapoartele experților în materie, pentru a produce dovada că testele PCR sunt de-a dreptul stupide în ce privește virusul Corona, Covid-19. Testele PCR funcționează poate foarte bine, dar nu în ce privește infecția cu virusul Covid-19.

— Ceea ce spuneți este foarte interesant. Cu alte cuvinte, șansele de succes sunt foarte mari.

— Totul este deja în curs, ceea ce înseamnă că treaba va merge ca pe roate, căci niciun mare cabinet american sau canadien de avocatură nu este suficient de stupid pentru a intenta un proces care nu are șanse de succes. În țările lor, aceste cabinete urmăresc în justiție pe fabricanții de teste PCR.

— Asta distinge procesul de față de alte acțiuni colective în curs?

— Da, și asta mă ajută, mai ales în ce privește reclamanții germani sau ceilalți, celelalte părți lezate, pe care le coordonăm. Mâine dimineață voi vorbi cu un coleg francez și cu un italian, pentru a coordona totul la scară europeană și mondială. Vrem să se facă dreptate tuturor celor ce au avut de suferit. Îi vom urmării în justiție pe domnii DROSTEN, WILLER și OMS pentru că am văzut, după cum am menționat interviu despre care s-a vorbit într-o reuniune a Grupului parlamentar CDU (Partidul Creștin-Democrat German) — am văzut că aceste trei persoane, plus lobbyistul cel mai important al Fundației Bill și Melinda Gates, au făcut cu toții lobbying, cu ocazia unei reuniuni a Grupului parlamerntar CDU, pe tema sănătății mondiale, sau ceva în genul ăsta, în mai 2019. Exact aceste persoane au făcut presiune asupra politicienilor, care, apoi, la începutul acestui an, au aranjat totul astfel încât guvernul federal și Bundestagul să proclame situația epidemică la scară națională. Totul însă se baza pe o fraudă, iar lucrul acesta trebuie spus clar și cu tărie. Pandemia Covid-19 se bazează pe frauda testelor PCR. Grație lui SIEBER, om politic din partidul ”Verzilor”, am aflat că aceasta a fost singura bază de decizie politică. Sub acest aspect mai sunt câțiva avocați ai politicii și politicienilor ce par să fi uitat principiul audiatur et altera pars, singura bază de decizie fiind absurditatea totală a testelor lui Drosten. Exact același Drosten care s-a făcut de râs, în urmă cu 12 ani, cu pronosticul său pe tema ciumei sau a gripei porcine.

— Acestea înseamnă că vorbime de miliarde  de dolari, nu-i așa?

— De miliarde (109)? Socotind mai bine, cred că este vorba de bilioane (1012). Bilioane, miliarde…

— Toți cei afectați vor putea participa…?

— Toți la un loc și fiecare în parte. Am început prin a ne adresa antreprenorilor din țările germanofone. Fără exagerare, succesul nostru este răsunător, lucru ce trebuie spus, dar noi nu ne putem ocupa de toți ceilalți. Voi găsi o soluție, i-aș putea ajuta pe colegii din Italia, Franța, Namibia și de unde or fi. Pot să îi ajut să pună pe picioare propriile lor structuri, să reunească pe cei lezați din țările lor. Apoi, aceștia se vor putea integra Acțiunii colective, indiferent de locul instanței căreia ne vom adresa. De aici provine mărimea enormei sume de care am vorbit.

— Cum puteți calcula pagubele?

— De exemplu, zicând: să văd ce am făcut în materie de vânzări, apoi beneficiile realizate între martie și iunie 2019, comparat cu ceea ce am realizat în aceeași perioadă a anului 2020. Aceasta este o indicație, un început, dar paguba continuă, vom combina totul în cadrul unei decizii declaratorii.

O cerere de decizie declaratorie înseramnă că pentru ceea ce nu pot cuantifica astăzi, tribunalul poate decide, în judecata sa, că orice altă pagubă încă neevaluată (necuantificată) trebuie să fie și ea indemnizată.

— Cine va plăti aceste pagube? Republica Federală Germania?

— Cei pe care îi urmărim nu vor putea plăti din buzunarul lor.

— Totul are însă și efectul unui semnal politic. În ultimă instanță, politica trebuie să plătească, ceea ce înseamnă că, în ultimă instanță, tot contribuabilul va trebui să plătească.

— Da, bineînțeles, oricare ar fi obiecțiile, că noi distrugem… Dimpotrivă, e mai puțin costisitor să permitem acestor intreprinderi, car altfel și-ar da ultima suflare, să își continue activitatea, despăgubindu-le pentru pagubele suferite de ele până în prezent, și de a sfârși imediat cu toate măsurile restrictive. Nu servește la nimic dacă proprietarul unui restaurant este despăgubit pentru paguberle trecute, dar nu poate încă să-și instaleze clienții decât la o masă din două… La ce servește să vezi agitându-se toți acești politruci și zombi botnițați?  Este mai ieftin să despăgubim imediat, să revigorăm această parte esențială a economiei germane, decât să continuăm a rămâne în genuncheați, ceea ce va antrena alte enorme pierderi fiscale și, în ultimă instanță transferuri sociale extreme, ce vor trebui efectuate într-un viitor previzibil, sub o formă sau alta, între altele alocația de șomaj.

— Vreau să rămânem în contact, Reiner. Ceea ce se petrece cu  această Class Action, acest proces colectiv, este foarte interesant. Este vorba de o acțiune juridică ce vizează miliarde, una ce va fi, nu mai puțin, și un semnal politic, după cum se spune.

— Asta este preocuparea mea principală. Cei cu care am vorbit, inclusiv cei ce afirmă public contrariul, spun că trebuie să terminăm joaca de-a pandemia, trebuie să facem ceva.

— Deci cu asta te ocupi.

— Vom încerca. Există și alte persoane. Toate speranțele nu stau doar pe umerii meri. Împreună vom reuși. Persoanele ce au participat deja la acțiune, care ne-au furnizat informațiile lor, inclusiv voi, ziariștii, toți împreună trebuie să lucrăm în această direcție. Totdeauna am fost convins că nu trebuie să ne facem de râs cu o plângere neobișnuită, bizară, ci cu una constituțională. Cheltuim bani și energie pentru plângeri care, deocamdată, aici, în Germania, nu au șanse de succes. Pentru asta, mai întâi ar trebuia reformată justiția germană astfel încât să devină cu adevărat justă. Dimpotrivă, dacă o vom face, asta nu va rămâne fără impact. Deutsche Bank știe asta și dacă WIRECARD există încă și noi o  atacăm în justiție, în Statele Unite, atunci ei își vor da seama despre ce este vorba, pentru că, după proces, ei nu vor mai exista.

— Ești un avocat experimentat Rainer. Ai depus plângere contra unor mari intreprinderi, de exemplu Deutsche Bank. Nu faci asta pentru prima oară. Ești un buldozer în materie de îngroparea elefanților corupției, dacă nu și de golire a mlaștinii mondiale de crocodilii ei!

— Nu aș spune chiar buldozer. Totuși am experiență. Am reprezentat persoane în cadrul unui recurs colectiv. În Statele Unite, o clientă germană, în cadrul unei plângeri colective, pentru implanturi mamare, a obținut un succes deplin.

— Perfect! Suntem foarte curioși. Vom vedea cum se va termina. Mulțumesc pentru ideea pe care mi-am făcut-o și sper că te vom putea însoți acolo, pe drumul tău, al Justiției.

— Eu îți mulțumesc. Mi-ar face mare plăcere. La toți ne-ar face plăcere.Adevărații ziariști sunt tot mai rari.

— Ok! Mulțumesc Reiner. Succes!

Related posts

Propunere : Românii să fie vaccinați de COVID în saloanele de masaj erotic, non-stop !

Propunere : Românii să fie vaccinați de COVID în saloanele de masaj erotic, non-stop !

Închide