Propunere : Românii să fie vaccinați de COVID în saloanele de masaj erotic, non-stop !

Propunere : Românii să fie vaccinați de COVID în saloanele de masaj erotic, non-stop !

Nelu Tătaru, propunere INEDITĂ de imunizare: Românii ar putea fi testați anti-Covid în farmacii

Românii s-a putea testa în cadrul farmaciilor, iar acestea ar putea deveni centre de vaccinare, sunt propuneri discutate de președintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaților, Nelu Tătaru, cu reprezentanții asociațiilor Retailerilor Farmaceutici și Producătorilor de Medicamente Generice, anunță MEDIAFAX.

Noi considerăm că atracția pentru farmacii nu este suficient de mare

Credem că dacă fetele de la masaj erotic ar primi o recuzită de asistentă medicală cu un halat scurt, ciorapi fini, totul  la 180 de lei, aprope cât costă un test COVID, sunt convins că succesul campaniei de vaccinare ar crește exponențial.

Fetele lucrează non-stop, pe când în Cluj-Napoca există o singură farmacie non-stop. Numărul de servicii erotice este în schimb undeva la 42, dacă punem la socoteală și doamnele mature.

Doamnele care practică masajul erotic ar putea fi angajate la Stat, iar impozitarea tuturor serviciilor pe care le prestează, de la vaccinare, masaj sau sex, protejat, dar nu știm exact de cine, ar putea rezolva măcar problema datoriei externe a țării, de 800 euro/secundă.

 

 

Despre Autor