Accident cu implicarea unui ofițer de Poliție : Nici o faptă bună nu trebuie să rămână nepedepsită

Accident cu implicarea unui ofițer de Poliție : Nici o faptă bună nu trebuie să rămână nepedepsită

 

O ambulanță care se deplasa pe DN 1E60 în direcția Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu autoturismul care o preceda, condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Beliș.

Ambulanța implicată în accidentul de la Metro transporta un organ de la Oradea la aeroport , după accident polițista s-a gândit să facă un bine si sa duca organul la destinație, numai că în inima civilizatiei din Cluj-Napoca sunt si cateva exemple ca cei care se amuza la o astfel de stire/ veste.

Mașina de poliție a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi, având semnalele de avertizare în funcțiune.

Cum facerea de bine e de regulă pedepsită, polițista s-a ales cu permisul suspendat, urmând ca să primească și un premiu, acela de a avea dreptul să repare mașina de poliție din banii săi.

Nu voi intra în detalii de ordin etic sau moral. Cert este că în mod normal, legea trebuie să deservească cetățeanul. Aici avem de a face cu o legislație cel puțin ciudată. Vrei să salvezi viața cuiva, că probabil organul nu era transportat pentru o plastie de penis. Intră unul în tine, datorită rahatului de circulație din Cluj-Napoca.

În locul unei prime, sau a unui simplu mulțumesc, iată că o polițistă rămâne fără permis.

Polițista a dovedit înaltă ținută profesională, iar justiția e obligată să facă dreptate. Asta deoarece, într-o normalitate a legii și a vieții în ansamblu, polițista lucra pentru comunitate, tocmai salva viața cuiva.

 

poza : infotrafic cluj

 

 

 

 

 

Despre Autor