Ivermectina care costă sub 20 euro tratează cu succes SARS-COV-2( FDA)

         Deși sunt în curs de desfășurare mai multe studii clinice pentru a testa posibile terapii, răspunsul la nivel mondial la focarul COVID-19 a fost limitat în mare măsură la monitorizare / izolare. Raportăm aici că Ivermectina, un antiparazitar aprobat de FDA, care s-a demonstrat anterior că are activitate antivirală cu spectru larg in vitro, este un inhibitor al virusului cauzal (SARS-CoV-2), cu o singură adăugare la Vero-hSLAM celule la 2 ore după infecție cu SARS-CoV-2 capabile să efectueze o reducere de ~ 5000 de ori a ARN-ului viral la 48 de ore. Prin urmare, Ivermectina justifică investigații suplimentare pentru posibile beneficii la om.

Ivermectina este un inhibitor al virusului cauzal COVID-19 (SARS-CoV-2) in vitro. Un singur tratament capabil să efectueze o reducere de ~ 5000 de ori a virusului la 48 de ore în cultura celulară. Ivermectina este aprobată de FDA pentru infecțiile parazitare și, prin urmare, are un potențial de reutilizare. Ivermectina este disponibilă pe scară largă, datorită includerii sale pe lista modelelor OMS de medicamente esențiale.

       Ivermectina stimuleaza eliberarea de acid gama aminobutiric la nivelul sinapselor neuronale, acesta actionand ca neuroinhibitor si blocand transmiterea influxului nervos, cauzand paralizia si moartea parazitilor.

Sursa FDA.

 Despre Autor