Reacție de tip dictatorial a Parlamentului care-o vizează pe senatoarea AUR Șoșoacă !

Reacție de tip dictatorial a Parlamentului care-o vizează pe senatoarea AUR Șoșoacă !

Senatul României a trimis astăzi două adrese către Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică prin care le cere celor două instituții să verifice dacă scutirea primită de Diana Șoșoacă de la medicul de familie pentru purtarea măștii de protecție respectă legea. Astfel, nu a fost incalcat dreptul la viata personala al d-nei avocat ?

Imaginile cu adeverinta au ajuns in presa. Se constata ca o adeverinta emisa de un medic de familie care are o parafa legala, trebuie validata. De catre cine ? De un cabinet de medicina muncii. Ce valoare mai are o adeverinta medicala ? Daca se adevereste medical ca am blenoragie, cine valideaza asta ? Urmatoarea partenera ? Ba, voi sunteti dusi cu pluta ?

Cabinetele de medicina muncii nu au habar de reglementare, gratie guvernului Orban, care l-a depasit in incompetenta pe orice guvern postdecembrist.

Ce ne facem, tovarăși ?

 

Iată ce spune ordinul 874/22.mai 2020

Credeți că exagerează senatoarea AUR Diana Șoșoacă atunci când avertizează că „Se pregăteşte internarea mea cu forţa”? A observat cineva că avocata a devenit ținta obsesivă a presei progresiste, care-o descrie în cele mai penibile formulări, demne de presa comunistoidă?

În funcţie de evaluarea riscului efectuat de medicul de medicina muncii al unităţii sau a medicului de medicină şcolară, după caz, pot exista unele excepţii, astfel:

a) angajatul este singur în birou sau se află minim 2 m între persoanele din acel birou, cu condiţia aerisirii camerei, cel puţin la două ore şi se asigură dezinfecţia suprafeţelor;

b) persoana suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare;

c) persoana desfăşoară activitaţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante (temperaturi ridicate, umiditate crescuta, etc.);

d) prezentatorii TV şi invitaţii acestora, cu condiţia respectării distanţei de 3 metri între persoane;
e) vorbitorii în public cu condiţia respectării distanţei de 3 metri   f) elevii/studenţii doar în timpul orelor de curs, dacă se respectă distanţarea corespunzătoare    g) copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

 

Subscribe To Our Newsletter

Anul acesta cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori sunt executările silite!

Anul acesta cadoul lui Orban de Crăciun pentru antreprenori sunt executările silite!

Închide