Generalul locotenent Thomas McInerney și generalul locotenent Michael Flynn au acordat astăzi interviuri pentru  WVW Broadcasting Network. A fost primul interviu al lui Flynn .

Într-o mărturie uimitoare, McInerney a declarat că sursele sale i-au spus că Forțele Speciale ale Armatei SUA, posibil faimoasa Forță Delta, au făcut raiduri la ferma de servere administrată de CIA din Frankfurt, Germania. 5 soldați au fost uciși în lupta care a urmat, precum și un paramilitar CIA. Personalul CIA ar fi fost transportat din Afganistan pentru securitate, potrivit rapoartelor.

Revizuirea ulterioară a serverelor securizate a dovedit că China, Iranul și Rusia au fost implicate în tentativa de lovitură de stat împotriva președintelui Donald Trump, despre care se va demonstra că a câștigat o victorie copleșitoare pentru poporul american, a dezvăluit McInerney.

„Acești oameni au comis trădare”, a declarat McInerney. El a pledat cu președintele Trump să nu părăsească funcția până când nu va fi descoperită trădarea, altfel America va fi rănită fatal și coaptă pentru preluarea de către dușmanii noștri.

„THE KRAKEN” este o referință la Batalionul 305 de Informații Militare, cu sediul în Fortul Huachuca, Arizona al Armatei SUA ”, a dezvăluit generalul locotenent Thomas McInerney. Kraken” este porecla pentru Batalionul 305 de Informații Militare de la Fort Huachuca din Arizona, cu care se presupune că lucrează Flynn. Motto-ul lor: AD ARCANA TUTANDA (Pentru a păstra secretele oficiale în siguranță). La fel, se presupune că Sidney Powell din echipa juridică a președintelui lucrează cu informațiile obținute din această sursă („release the Kraken”), pe baza cărora a formulat deja zeci de capete de acuzare ce așteaptă verdictul instanțelor de judecată statale.

McInerney a afirmat, de asemenea, că el crede că președintele Trump știa că va veni furtul, de unde și ordinul său executiv emis pentru sancțiuni pentru amestec în alegerile noastre de către puteri străine.

McInerney a clarificat că Powell a folosit datele furnizate de 305th și alții, ca si combustibil pentru bătăliile legale, inclusiv procesul său din Georgia , care susține că chinezii, rușii și iranienii au folosit Dominionul pentru a interveni în alegerile prezidențiale din 2020 din SUA.

Sidney Powell, avocat din echipa lui Donald Trump, a afirmat ca omul numărul doi din organizația Soros, Malloch Brown, are legături cu finanțarea DOMINION cu bani negri de către comuniștii din Venezuela, Cuba și China. Peter Neffenger, președintele consiliului de administrație al SMARTMATIC, face parte din echipa de tranziție a democraților lui Joe Biden. SMARTMATIC a fost fondată de trei ingineri venezueleni și încorporată în Delaware. SMARTMATIC filiala SUA îl are ca președinte al consiliului de administrație pe viceamiralul (r) Peter Neffenger.

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a scris pe Twitter: „Știați că o companie străină, DOMINION, număra voturile nosatre din Michigan, Arizona și Georgia și din alte state? Dar Scytl a fost doar o fațadă pentru SMARTMATIC, care chiar făcea calculele”. Smartmatic, este o altă firmă Soros! Giuliani spune că DOMINION are legături cu SMARTMATIC, care a servit ca principal furnizor de tehnologie pentru alegerile din Venezuela, inclusiv „alegerile” lui Hugo Chávez. SMARTMATIC este aceeași companie din spatele votului electronic din Brazilia, care a permis Partidului Muncitorilor să se perpetueze la putere până de curând.

Noile reclamații de conspirație cu aromă militară au apărut în weekend în legătură cu teoria larg fraudată a fraudelor electorale din Dominion, care susține că aparatele de vot au șters voturile pentru președintele Donald Trump sau au schimbat voturile către Joe Biden. Această teorie a câștigat o răspândire pe scară largă atunci când Trump – fără dovezi verificabile – și-a amplificat afirmațiile, au apărut diverse subteorii care pretindeau implicarea armatei.

Noua afirmație este că soldații Forțelor Speciale ale Armatei au fost uciși la Frankfurt, Germania, într-un luptă cu CIA care păzea o fermă secretă a serverului CIA care ar fi deținut dovezi ale așa-numitului furt electoral al Dominionului. Această versiune actualizată a unei teorii vechi de câteva săptămâni amplificată inițial de reprezentantul american Louie Gohmert, R-Texas, a venit dintr-un interviu cu McInerney, care nu a oferit dovezi care să susțină afirmația sa.