A început demascarea înșelătoriei politice și mediatice mondiale COVID -19

            Din martie și până acum am luat contact cu zeci de bolnavi care fuseseră ”testați pozitiv”. Nu am purtat mască nici la spital, exceptând situațiile în care mă aflam într-o ședință cu paranoici sau atunci când mă apropiam de pacienți care ar fi putut fi deranjați de lipsa măștii pe nasul meu.
            Am participat la competiții de bridge și am stat, după concurs, cu prietenii la bere și la povești. Ne-am îmbrățișat, ne-am pupat, am vorbit unul cu celălalt de aproape. Adică așa cum fac oamenii normali, nu psihopații.
           Am participat la mitingul din 19 septembrie, din Piața Universității, unde măcar jumătate dintre cei prezenți au ținut să mă îmbrățișeze.
           Am avut o viață normală în toate aceste luni de minciună, am râs cât am putut de înșelătoria uriașă la care popoarele lumii sunt supuse, dar am plâns în secret pentru fiecare om necăjit pe care-l vedeam că suferă din cauza derbedeilor din politică și din mass-media.
           Am declarat în februarie că vreau să mă infectez și se pare că am reușit abia în iulie când, pentru câteva zile, am avut o stare de astenie extremă nejustificată.
           Am mii de prieteni, sute de medici în întreaga țară cu care relaționez, sute de pacienți care au numărul meu de telefon și se pot astfel consulta cu mine. Cu toate astea, în 10 luni, nu cunosc decât două cazuri care au făcut forme severe ale acestei viroze. Nu pot scrie mincinos dacă doar atât am cunoscut. Dacă eu, cu atâtea conexiuni, nu știu de multe cazuri grave, unde sunt acele mii de morți, cine le cunoaște, dacă eu nu ?
           În primele zece luni ale anului, numărul total de decese din România este inferior numărului total de decese din 2019.
Și atunci, mă întreb și eu: ce este cu toată mascarada asta ? de ce trebuie să distrugem economiile țărilor ? Cui folosește ?
Dr. Răzvan Constantinescu
Dr. Roger Hodkinson, Președintele Societății Medicilor de Laborator din provincia Alberta:
1. Așa-zisa ”pandemie” este cea mai mare înșelătorie, o isterie în masă propagată de media și de politicieni.
2. Nu e Ebola, nu e SARS, e joaca de-a medicina a politicienilor – un joc foarte periculos.
3. Nu se poate face absolut nimic pentru a opri răspândirea virusului, în afară de a proteja vârstnicii.
4. Măștile sunt complet inutile.
5. Testele pozitive NU semnifică prezența unei infecții clinice, ci doar accentuează isteria.
6. Roiscul de deces din cauza acestei viroze la persoanele sub 65 de ani este de 1 la 300.000 !

Despre Autor