Fara penali in functii publice, dar cu criminali ?!

Fara penali in functii publice, dar cu criminali ?!

Bucuresti, Romania

Primarul Clotilde Armand se plimbă prin sector în compania omului său de taină, consilier neremunerat încă, dar pe care l-a prezentat deja ca noul șef al politiei locale. Omul are la activ 2 omoruri, pentru care a făcut deja 15 ani de pușcărie în Germania. Dar pentru USR, omul e reabilitat și taman bun de pus șef în poliție. Hai, că se poate! -Dan Bucura

„Prin decizia Curţii de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunţată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea a două infracţiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german”. În motivarea instanței, găsim în repetate rânduri sintagma de „omor prin cruzime”.

Doboș a oferit o explicăție pe această temă: „Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevărate. Am fost parașutist în Legiunea Străină, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian și da, mi-am utilizat chiar și arma din dotare.

Am primit o altă identitate pentru că în România comunistă mi-a fost retrasă cetățenia. Pierre Dassilu există. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta…”. În calitate de „gardă de corp”, Doboș a ucis două persoane în două zile diferite. Pentru asta a făcut 14 ani de închisoare.

Omoruri cu cruzime și premeditare

Jurnalistul Gelu Florea de la Turda News explică pe larg situaţia juridică a lui Daniel Doboş: „Practic, prin decizia Curţii de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunţată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea a două infracţiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german.

Cu privire la situaţia executării pedepsei, din documentele comunicate de autorităţile germane a rezultat că numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL a fost arestat preventiv 1213 zile, începutul executării pedepsei fiind la 02.02.1996, 15 ani din pedeapsă fiind ispăşiţi la 07.10.2007.

În fapt, la dată de 08.09.1992, împreună cu o altă persoană, prin cruzime (aşa menţionează instanţa!), l-a omorât pe numitul… cu o puşcă cu alice. La data de 02.10.1992, numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL, cu premeditare (aşa menţionează instanţa!), l-a omorât prin împuşcare pe numitul… . Prin decizia administrativă a Municipalităţii din Regensburg pronunţată la dată de 29.05.2000 în dosarul nr. 331/04/122/Ml/Re s-a dispus expulzarea imediată a numitului DOBOŞ NICOLAE-DANIEL după eliberarea din închisoare.

Acesta se laudă peste tot că „este agent secret al statului francez cu misiuni speciale”… Tot cu „misiuni speciale” pare să fi fost însărcinată și Clotilde Armand de către același stat francez, chiar dinainte de a-l întâlni pe viitorul soț Sergiu Moroianu, infiltrată apoi în diverse corporații, a ajuns la București, apoi a intrat în politică la USR…”.

 

 

 

Despre Autor