Floreștenii și-au tras viceprimar ungur, ca prim pas pentru un Florești european. #FocusontheFuture!

Floreștenii și-au tras viceprimar ungur, ca prim pas pentru un Florești european. #FocusontheFuture!

Relatiile de prietenie pe criterii europeano-etnice au funcționat perfect la Florești. Astfel, linia Orban- Oros- Pivariu se închide cu Albert Zoltan. Asta deoarece Pivariu vrea pe bună dreptate, ca primar,  un Florești european. Ludovic Orban s-a născut în 25 mai 1963, în Brașov, într-o familie multietnică, tatăl său fiind de etnie maghiară, iar mama sa de etnie română.[3] Ludovic Orban este fratele mai mic al lui Leonard Orban, fost comisar european pentru Multilingvism și fost ministru al Afacerilor Europene.[4]               Albert Zoltan a fost administrator public al comunei Florești, deci omul are experiență administrativă. Primii 4 consilieri de pe listele PNL, inclusiv Bogdan Pivariu sunt sau au în familie persoane de naționalitate maghiară.

Salutăm cu această ocazie lipsa discriminării și așteptăm pe bună dreptate ca administratorul public să fie de naționalitate germană sau, de ce nu, romă. Romii fac mulți copii, fapt recunoscut pe plan mondial. Poate că prin alegerea unui administrator public de origine romă, s-ar rezolva și problema urbanismului sălbatic, de după sensul giratoriu, spre școală, cum spuneau activiștii civici, din vechea administrație Șulea – Pivariu, deschizându-se pentru Florești adevărata cale europeană.

Ar fi și o răsplată binemeritată pentru populația romă din Florești, dar și din România, care prin sporul natural combate cu mai multă reușită efectele COVID-19,  poate chiat decât guvernul Orban. Creșterea exponențială a numărului copiiilor în Florești, indiferent de naționalitate, ar permite o focusare pe un viitor de aur al celei mai mari comune din România.

Astfel, colectivul de la Vocea Clujului, consideră că prima propunere pe ordinea de zi a C.L. Florești ar putea fi cresterea alocatiilor pentru copiii născuți în pandemie, deoarece repopulează Floreștiul, după numărul extrem de mare de morți din urma epidemiei de SARS-COV-2.

Astfel, Floreștiul, cea mai mare comună din România, ar deveni un bun exemplu de practici europene în materie. Nu vom precupeți nici un efort, pentru a sprijini, chiar în nume propriu, repopularea Floreștiului, funcție de posibilități.

Subscribe To Our Newsletter

PNL kaput !

Cifrele ultimului sondaj, după informațiile Vocea Clujului  : PSD- 36 % PNL- 25 % USR/PLUS-...

Închide