Botnița, o altă inulitate a peneleprelor !

          108 dintre cei 153 de pacienti analizati au declarat ca purtasera totdeauna masca in spatii inchise in ultimele 14 zile inainte sa fie depistati cu COVID-19, in timp ce 22 au afirmat ca purtasera masca deseori in spatii inchise, arată un studiu al Center for Control Disease.

        Eficacitatea mastii este pusa la indoiala de catre insusi Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (Centers for Disease Control and Prevention – CDC), una dintre principalele institutii din SUA responsabile cu dictatura pandemiei, care inca de la inceput a cerut inchiderea oamenilor in case – binecunoscutul „lockdown”. Mentionam ca directorul CDC este Robert Ray Redfield (foto), unul dintre cei mai importanti vectori de mesaje alarmiste din lumea medicala a Statelor Unite.

         La 11 septembrie 2020, CDC a publicat rezultatele unui studiu efectuat intre 1 si 29 iulie 2020 asupra a 11 spitale din diverse state americane. Mai exact, CDC a chestionat 153 de pacienti externati cu privire la felul in care acestia s-au conformat regulii de a purta masca in spatii inchise. Ne referim nu doar la spatii publice inchise, ci si la intruniri private cu mai multe persoane. Dupa cum puteti citi in documentul anexat la sfarsitul articolului, 108 dintre subiecti (70,58%) au raspuns ca au purtat totdeauna masca in spatii inchise, 22 (14,38%) au afirmat ca au purtat masca deseori, 11 uneori (7,2%), 6 rareori (3,9%) si alti 6 niciodata. Toti pacientii analizati au avut varste de cel putin 18 ani.

        Penelepra este o metaforă de stradă și reprezintă aripa dură a celor care vor să transforme România într-un SRL pe cont propriu, transformând democrația în dictatură.

Vezi mai multe aici

 

Subscribe To Our Newsletter

Descantec de iubire

  Poate doar azi, cand curcubeul ne uneste, iti voi spune ca te iubesc. Poate...

Închide