Pentru ce face traseistul încă primar Morar Costan, Liviu Dragnea a fost condamnat !

Pentru ce face traseistul încă primar Morar Costan, Liviu Dragnea a fost condamnat !

Costan MORAR – Primar

Data naşterii: 09.09.1956

Locul naşterii: Şigău, jud. Cluj

Studii: Institutul Agronomic Cluj-Napoca

Apartenenţă politică: PSD, acum PNL

Iată un video primit de la un cetățean despre modul în care își trimite la muncă primarul la reședința din Șigău  perioade lungi din an. Cine plătește ? In video, găsiți Dvs. și organele abilitate tot ce este nevoie

 

Dejul, fieful drogurilor și al prostituției

De altfel, nu cu mult timp înainte, tot în plină perioadă de pandemie, „Şarpele nebun” a apărut în timpul unei petreceri la care se mai afla şi agentul şef principal Valer Gavrilă, de la Ordine Publică. Petrecăreţii au încălcat astfel reglementătrile stabilite prin intermdediul ordonanţelor militare, beneficiind de protecţia unui poliţist care, culmea a luat şi el parte la eveniment.    „În cadrul cercetărilor s-a stabilit încălcarea normelelor prevăzute de ordonanţele militare, faţă de acel poliţist fiind luată măsură sancţionării contravenţionale. Verificările pe linie internă continuă, urmând a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare. De asemenea, Poliţia municipiului Dej a fost notificată în vederea identificării şi dispunerii măsurilor de sancţionare contravenţională pentru ceilalti participanţi la eveniment”, au precizat atunci reprezentanţii Poliţiei.

Anchetatorii au demonstrat cu extrese de cont că din sumele provenite din prostituţie Cosmin Pop achita ratele la Rolls Royce: „Pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wraith îi aparţinea lui Cosmin Pop, dar ratele erau achitate cu banii obţinuţi de pe urma practicării prostituţiei de către numite pe P.C şi G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae (n.red. soţul Biancăi Drăguşanu), în data de 14.08.2018, suma de 4.080 de euro, cu menţiunea Rolls Royce Wraith Dj 935. De asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6.12.2019, s-a transferat către S.C GMBH suma de 4.090 euro., reprezentând rată Rolls Royce Wraith Dj 935, iar în data de 22.09.2019, s-a transferat suma de 2.045 euro către Bodi Alexandru Nicolae”. Conform publicaţiei Foaiatransilvana.ro, într-o convorbire, un alt acuzat, Codin Pop spunea: „Nu am nimic cu nimeni. De un un an am frecat-o pe zdreanţa aia mai demult, am dus-o la treabă, am făcut ceva bani, am luat pe banii ăia maşina, Bentley-ul de la Alex, mai trebuie să plătesc 40 mii la maşină. Şi multe altele. Am făcut pentru noi, dar nu m-am gândit şi nu mă gândesc la divorţ. Am băut şi nu am dormit la curve şi nici nu e acasă de aproape un an.”   Din prostituţie, fetele obţineau în jur de 500-700 de euro pe noapte, însă cea mai mare parte a banilor ajungeau la proxeneţi. Dacă refuzau să îi plătească, riscau să fie bătute crunt. De altfel, la dosar a fost ataşată următoarea discuţie pe care o prostituată a avut-o cu o prietenă.

Santajul practicat și extrasele de pe cardurile revolut utilizate vor fi dezvăluite probabil în zilele ce urmează de către cei abilitați.

Anumite surse dau ca sigură spălarea de bani în mai multe blocuri, inclusiv în comuna Florești.

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Cea mai frumoasă campanie a TSD Cluj

Cea mai frumoasă campanie a TSD Cluj

Închide