decembrie 9, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Portret de posibil primar al municipiului Cluj-Napoca

Valentin Cuibus a ocupat până nu demult funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj, iar în perioada cât a deținut această funcție, învățământul preuniversitar clujean a cunoscut cele mai mari performanțe la examenele de Evaluare națională și Bacalaureat.

Deține în prezent funcția de consilier județean din partea PSD. Profesor de fizică, Valentin Cuibus a ocupat în ultimii 8 ani poziția de șef al Inspectoratului Școlar Județean Cluj. În prezent are și rolul de director la Palatul Copiilor, iar în perioada guvernului Năstase a activat ca prefect al județului Cluj.

La final de mandat in cadrul inspectoratului, fostul inspector generalal ISJ Cluj a trimis o scrisoare de mulțumire colaboratorilor săi.

Dați-mi voie ca acum, la încheierea contractului meu managerial, să vă mulțumesc pentru tot ceea ce am reușit să facem împreună timp de aproape opt ani.

Prin toți profesorii, directorii și inspectorii săi, alături de elevi și părinți, învățământul preuniversitar clujean a ajuns, în acest timp, să fie cel mai bun din țară, să fie un exemplu – și motiv de invidie colegială pentru ceilalți -, să fie gazda olimpică a 120 de țări, să aibă cel mai… tare sediu și multe altele; dar, mai ales, a reușit să fie o extraordinară echipă, împreună cu care am muncit si am construit.

Nimic din toate acestea nu erau posibile fără să vă fi avut alături, mereu prompți și obiectivi în a reflecta, a lăuda și a critica deopotrivă, ajutându-ne să fim mereu mai buni și mai aproape de toți cei care cred în educația de calitate și în valorile sale.

Pentru toate acestea și pentru multe altele, pentru clipele minunate petrecute împreună, vă mulțumesc, dorindu-vă sănătate, succes și puterea de a trece cu bine peste aceste vremuri!”, se arată în mesajul lui Valentin Cuibus

Inspectoratul Școlar Județean Cluj a obținut în ultimii ani cele mai bune rezultate din țară la examenele de evaluare și bacalaureat,iar în 2018 aorganizat la Cluj Olimpiada Internațională de Matematică, care strâns la un loc 615 concurenți din 114 țări și provincii, 400 de voluntari, 40 de instituții ale statului și 60 de repezentanți ai mediului de afaceri.

Născut în data de 4 iunie, Valentin Cuibus este un familist convins.

Articol realizat la comanda PSD Cluj.

Despre Autor