stirideflorești.eu : “Pivariu, bătăușul. Și penal și beat la volan și….bătăuș!”

stirideflorești.eu : “Pivariu, bătăușul. Și penal și beat la volan și….bătăuș!”

Serviciile secrete românești par că bagă pe foc continuu ? Pivariu își ia un forcing care e posibil să continue. Se pare că ăștia știu chiar tot, de la limba albastră a vacilor, crotalii cu dichis și pare că e numai începutul. Se vorbește pe față deja prin sat de carduri revolut, de investiții imobiliare cu bani făcuți prin Dej. De arme de vânătoare care sunt invidiate și de cei din SRI. Și despre droguri tocmai în Primăria Florești. Unul de la urbanism, care bea din aceeași ceașcă de cafea, cu una, am înțeles că și-a lăsat ceva fire de păr care au picat hăpt în mâna cuiva care știe unde să le ducă. La laborator, să le testeze de covid-19 sau la antidrog ?

Bă, dar cu camerele de la Iași cum e ? Pe bune ?

Este cineva șantajat în Primăria Florești ? De cine ?

Cine a pus camerele de supraveghere în birou la Raluca ?

 TOATE astea eu cred că sunt bârfe. Deci nu credeți nimic din ce vedeți sau din ce auziți !

Individul care scrie pe stiridefloresti.eu, vrea să trimită totuși criptat la toată presa română ceva despre investițiile imobiliare făcute la Florești. Iar panarama asta de situație ceva cu apartamenti din flor i, e groasă, zice omul.  Analfabet securistul ăsta de pe stiridefloresti.eu, scrie cu mai multe greșeli ca mine.

“Bogdan Pivariu. Finuțul domnului ministru Oros. Penalul condamnat definitiv la 8 luni de pușcărie, pentru că a condus beat! (Bogdănel, joc de glezne! Ai o condamnare penală definitivă, dar, judecătorul a decis amânarea aplicării pedepsei!). Speranța liberalilor. Candidatul care mergea la emisiuni cu moderator propriu că se temea de întrebările moderatorului (vă dați seama, emisiunea era plătită, deci moderatorul oricum îl menaja!).

Pivariu, candidatul căruia la emisiuni trebuie să vină de la Capitală strategii ca să îi șoptească în live ce și cum să facă! Da’ pe bune că nu știam că Bogdănel al nostru e și bătăuș. Păi cum așa? Nu cred! Nici io nu credeam până nu am văzut: una bucată amendă pentru Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice – modificări (Legea nr. 192/2019). Deci să nuc rezi așa ceva. Bogdănel al nostru era cu un amic la Atelierul de Pizza cu doi ani înainte să fiu vice.

Și dă-i și luptă cu paharul! Cu cognacul! Credeați că alcoolul la volan a fost întâmplător? Ei și cu alcoolul în venă, Bogdănel s-a luat la bătaie cu alți meseni. Scandal, show de zile mari, scaune rupte, sticle sparte, arcade sparte, buze crăpate. Sânge la propriu. Ambulanță. Poliție. Numai că a avut baftă. La scandal a venit o tanti polițist căreia dom doctor veterinar îi peticea câinele moka. Și purtătoarea de uniformă s-a făcut că plouă. Și a dat un AN. Adicătelea autor necunoscut.

Să mori de râs. Bătaie ca În șapte păcate, cu restaurantul plin, cu ambulanță sosită, dar autor necunoscut ! Noroc că șefimea de pe la Secție și mai ales cei de la IPJ Municipiu s-au enervat, au chemat-o pe purtătoarea de uniformă la raport, au beștelit-o și au trimis POLIȚIȘTI să elucideze marele mister. Rahat, mister! Totul era pe camerele de luat vederi din pizzerie și din zonă. Așa că Pivariu Bogdan s-a ales cu o amendă frumușică nevoie mare pe LEGEA nr. 61 din 27 septembrie 1991 (*republicată*) pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice…

Bogdănele, ai cârâit că tu ești curat ca lacrima, mai ceva ca virgina din Orleans! Și-am arărtat sentința penală. 8 luni de închisoare! Corect, pedeapsa stabilită a primit o amânare a executării. Dar, pedeapsa a fost stabilită! Acum, știm, tare vei cârâi că nu e așa. Vrei și PV-ul? Nu e mare scofală. L-am pozat, degeaba dispare de la etajul I al clădirii! Dar respectul față de unii POLIȚIȘTI ne face deocamdată doar să își aducem aminte de PV-u. Da…ale tinereții valuri. Bătăuș, cam bețivan….apoi viceprimar. Ce paranghelie și-a pus și Șulea ca vice! Oare știa? Zic că nu! Dar mai știi ? ”

 

Subscribe To Our Newsletter

Prima zi de scoala in plina pandemie de covid-19

Avand in vedere ca numarul cazurilor de covid-19 este in crestere , potrivit surselor de...

Închide