10 motive pentru care NU pot vota PSD, Cuibus sau Cordoș la alegerile locale ! Citește și dă mai departe !

10 motive pentru care NU pot vota PSD, Cuibus sau Cordoș la alegerile locale ! Citește și dă mai departe !

Nu pot vota PSD deoarece :

 1.  Vor să mărească pensiile pentru părinți cu 40 la sută. Păi banii ne trebuie pentru măști.
 2. Sunt creștini, mulți merg la biserică. Noi vrem spitale, nu catedrale !
 3. Vor să mărească alocațiile pentru copii. E aberație totală, la ce le trebuie copiiilor bani, cand noi avem gratie guvernarii PNL cel mai mare salariu din UE pe cap de locuitor ?
 4. S-a strigat M.U.I.E. PSD. Culmea e că toată lumea a luat-o, ăsta fiind un motiv secundar pentru care toată țara stă și când nu trebuie cu masca-botniță pe gură.
 5. Îmi e rușine că nu am plecat definitiv în străinătate, la fel ca cei 5 milioane de conaționali, unii chiar îngrijesc bătrânii din UE și care trimit bani în țară. Liberalii nu se coboară la măsuri sociale, ei sunt protipendada, care ne integrează intr-o datorie publică de 1000 euro/secundă. 
 6. Cluj-Napoca e un oraș smart, de ce să manifest eu compasiune pentru oameni, cand device-urile și roboții sunt la modă ?
 7. Mi-e rușine să spun că votez PSD, deși cand au venit la guvernare, au crescut nivelul de trai, deci aveam mai mulți bani în jeb.
 8. Sunt în primul rând european, nu român. Deci nu trebuie să mă fac de râs în UE. Și vreau un procuror președinte chiar dacă crăp de foame ! PNL guvernează odată cu criza.
 9. Traficul în Cluj e excepțional, parcările sunt libere tot timpul, spitalele  cresc ca număr ca Făt-Rumos, în 30 de ani cât la nemți într-un an. Covizii înlocuiesc creștinii, nu cretinii !
 10. Nu pot vota Cuibus sau Cordoș, deoarece Boc și prietenii trebuie să conducă Clujul măcar dublul perioadei cât a condus Funar, iar eu mi-s ardelean și nu mă grăbesc. Iubesc slow food.   Iar dacă mă enervați, mă urc în metrou să-l scol din somn pe Horia Șulea, în Florești, că Anca Ciubăncan a fost ieri și a coborât din greșală în Gilău, la penultima stație, lângă ferma de pui.
 11. Ar mai fi motive, dar eu scriu numa 10, că vine criza mintenaș .Iar articolul e un advertorial, pe bune.

Subscribe To Our Newsletter

Blândețea Nopții

Ascultam cum ninge peste Cluj, MyLady, in armonia padurii negre, fara incetare, fara nici o...

Închide