Blândețea Nopții

Ascultam cum ninge peste Cluj, MyLady, in armonia padurii negre, fara incetare, fara nici o ezitare. Te simt departe, încercand zadarnic o nouă alchimie a simturilor. Stele coboară printre noi, dar nu te pot recunoaste. Ești tu sau sunt eu, prin tine, tu prin mine intr-o tentativa de reunire postumă. Vis de toamnă târzie, plumburie, zădărnicie în chip cioplit de botnița macabră pusă trăirii borderline pe care o evocă un psihopat depresiv păzind o bombă biologică.

Aici si acum, o ești tu, in ciorapi negrii, care miros a Cavalli. Nu-mi amintesc numele, stiu doar ca peste gri se asterne alb. Aud o melodie prin masca care ți-a cazut, neglijent, peste suvita de par de pe umeri, si te sarut usor, fara sa simti,in timp ce simt ca pot din nou sa plâng.

Ninsoarea nu se mai opreste, certitudine a unei continuitati pe care timpul nu o mai atinge. Ninge si in vis, acolo unde trupurile nostre fierbinti se cauta salbatic. Se lovesc, tremura, incremenesc intr-o nesfarsita sfidare a timpului si a mortii. Zapada se topeste in fiorul Implinirii, Iarna a creat o noua Viata. Și sa nu ma intrebi de ce scriu asa.

Intru in templul din Telos, alaturi de tine. Cununia noastra, mai stii ? Binecuvantata pentru totdeauna, dragostea necondiționain care intalnesti tot. Sa nu uiti sa-mi canti, când voi părăsi cciclul limită. Să dansezi pentru mine, pentru izbăvirea mea din păcatul de a te fi iubit pre mult.

E viață sau vis ?

Ne jucam de copii, incercand diverse roluri. La un moment dat, intram nepregatiti in a 2-a etapa a vietii. Constatam ca realitatile sunt echivalente jocului. Identice, chiar. Sinele, aflat in detenția mintii, rupe barajele artificiale. Apare Alchimia Iubirii, care arde la un loc kharme, blesteme, sânge și durere. Atunci, cand seninătatea vine prin iertare, alchimia iubirii indica aparitia unui copil de cristal.

Kundalini arde, da frisoane corpului. Copilul se naste si ramane puritatea angelica a Timpului nou.

De multe ori, calci pe petale de flori.Te doare cand vezi  o stanca  cazuta peste o batistuta de fetita. Petalele bujorilor albi, in patul iubirii noastre, spala asprimea stancii fara scrupule. Obsesia strivirii, a clestelui, m-a urmarit dincolo de timp. ii simt vibratia care acum nu mai imi face frica.Nici de sisteme politice nu imi e frica. In dimensiunea mea, e soare si e liniste.Nu cred ca voi mai juca jocul stupid al constrângerii. Batistuta fetitei a ramas intacta, desi s-a simtit strivita, de imensitatea bolovanului venit din inima Wermacht-ului.

Fiecare por imi este inundat de Tine. Oglinda distorsioneaza, amplificand. E locul pe unde poti sa treci la partea adevarata din tine. Intalnesti bucuria si tristetea impreuna, albul si negru in miliarde de griuri. Toamna vietii nu e etapa dinaintea sfarsitului, ci anuntul ca dupa iarna, incepe un ciclu nou.

Te invit la dans, deși nu știu vals. Voi spune doar timid, mulțumesc, deoarece ceea ce dansăm e un joc ludic. Cel din Crăiasa Zăpezii, în decoruri gotice, de gheață topită de sufletele noastre. Ciobul nefast a fost spălat de lacrimile tale ce au căzut pe fața mea împietrită.

Coming back to life…e dimineață și se ivesc zorile unei noi vieți…Coming back to life !

Where were you when I was burned and broken
While the days slipped by from my window watching
Where were you when I was hurt and helpless
Because the things you say and the things you do surround me
While you were hanging yourself on someone else’s words
Dying to believe in what you heard
I was staring straight into the shining sun
Lost in thought and lost in time
While the seeds of life and the seeds of change were planted
Outside the rain fell dark and slow
While I pondered on this dangerous but irresistible pastime
I took a heavenly ride through our silence
I knew the moment had arrived
For killing the past and coming back to life
I took a heavenly ride through our silence
I knew the waiting had begun
And headed straight..into the shining sun
Sursă: LyricFind
Compozitori: David Jon Gilmour

 

Subscribe To Our Newsletter

Rușine Merkel : Protestatari reținuți ( 300) sau târâţi de poliţişti de la locul protestelor !!!

Poliția dizolvă prin forță demonstrația Corona la Berlin - 300 de arestări Poliția a oprit...

Închide