Rușine Merkel : Protestatari reținuți ( 300) sau târâţi de poliţişti de la locul protestelor !!!

Poliția dizolvă prin forță demonstrația Corona la Berlin – 300 de arestări Poliția a oprit prin forță demonstrația împotriva politicii corona pentru nerespectarea cerințelor.

La miting a fost solicitată ridicarea măsurilor corona. Au existat revolte ocazionale.

Potrivit autorităților, aproximativ 38.000 de oameni au luat parte la protestele împotriva politicii Corona din Berlin. Aproximativ 300 de persoane au fost arestate în timpul zilei, în jur de 200 în fața ambasadei ruse.

Ofițerii de poliție au fost aruncați cu pietre și sticle în fața ambasadei ruse de către aproximativ 3.000 de manifestanți, inclusiv așa-zișii cetățeni ai Reichului și extremiștii de dreapta, așa cum a declarat sâmbătă jurnaliștilor senatorul de Andreas Geisel (SPD).

“La intersecția de la Unter den Linden / Schadowstrasse, a trebuit să efectuăm numeroase alte arestări, printre altele pentru aruncarea sticlelor, eliberarea prizonierilor și a altor infracțiuni. Printre cei arestați este un autor al cărților de bucate vegane.

Poliția a confirmat, de asemenea, arestarea unui „autor de cărți de bucate vegane”. Persoana arestată este proeminentul bucătar vegan Attila Hildmann, care se descrie drept „ultra-dreapta” și predicator al conspirației.

Conducerea operațiunilor a raportat prin Twitter că unii manifestanți au ridicat obstacole sau au incendiat containere de construcție. Aproximativ 40 de persoane au îmbrăcat bandaje de box pe Schiffbauerdamm. Un lanț de poliție a fost spart pe Friedrichstrasse și barierele au fost răsturnate pe Reichstagswiese, unde avea loc un alt miting. Videoclipurile au putut fi văzute, de asemenea, cum poliția  a respins manifestanții care au rămas așezați pe stradă și nu au plecat voluntar.

Majoritatea participanților nu purtau măști de protecție Poliția anunțase în prealabil că ședințele vor fi dizolvate în cazul nerespectării distanțelor minime și a încălcării altor cerințe corona.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Interne spus dimineața că, dacă nu se respectă regulile de distanță și nu se poartă măști, ar fi „ultima soluție” să nu lase marșul să înceapă deloc și să despartă întâlnirea.

Imaginile au arătat că majoritatea participanților la demonstrație nu păreau să poarte măști de protecție.

O gamă largă de protestatari Multe dintre manifestanții de pe Friedrichstrasse și Unter den Linden au purtat steaguri, unele cu culorile curcubeului și cu cuvintele „Pace”, iar altele cu vulturul imperial.

Printre altele, semne mari citesc: „Noi suntem oamenii”. Alte pancarte au cerut demisia guvernului federal și încetarea condițiilor de protecție din cauza pandemiei corona. Au existat, de asemenea, bannere cu lozinci precum „Stop the test terror” sau „

Vă rog, domnule președinte, faceți din nou Germania grozavă” și afișe pe care erau înfățișați membrii guvernului federal îmbrăcați în condamnați și cu cuvintele „Vinovat”.

Se puteau auzi sloganuri precum „Merkel pleacă ”. Printre manifestanți au apărut și oameni care purtau tricouri negre. Potrivit observatorilor demo, demonstranții care pot fi identificați ca extremiști de dreapta au reprezentat o proporție foarte mică.

Subscribe To Our Newsletter

“Orban, tine-ți banii că eu nu am nevoie de ei !”

și mie mi se pare extrem de moral gestul făcut de Antoniaîntr-adevăr, un exemplu de...

Închide