Nașul Adrian Oros îl “face” doctor în medicină veterinara pe finul Bogdan Pivariu

Pivariu Bogdan, viceprimarul PNL al comunei Florești, județul Cluj, vrea să avanseze la funcția de primar. Susținut din spate de către tatăl să, Nicolae Pivariu care revine la șefia Direcției Sanitar Veterinare după ce a fost cercetat penal pentru evaziune fiscală și de către Adrian Oros, proaspătul ministru al Agriculturii, Bogdan are toată încrederea că în câteva luni va fi primul domn al comunei Florești. Despre diversele acuzații și condamnări penale de pe capetele fiecăruia, nu se mai știe și nu se mai vorbește nimic, parcă ar fi fost îngropate undeva.

Adrian Oros, nașul de cununie al lui Pivariu, în Comisia de doctorat a viceprimarului

Prin decizia nr. 1026/24.11.2014, a rectorului USAMV, Cornel Cătoi, se acordă titlul de doctor în medicină veterinară, domnului Pivariu. N.M. Bogdan Nicolae. Din comisie au făcut parte Prof. Dr Cosma Constantin, Prof. Dr. Savu Constantin, Prof. Dr. Mihaiu Marian, Prof. Dr. Catoi Cornel și bineinteles Adrian Nechita Oros, actualul ministru al Agriculturii, nasul de cununie al viceprimarului.

Vocea Florestiului, Marchis Cristian, vine pe facebook cu dezvăluiri :

“Circumscripția Sanitar Veterinară Florești este delegată firmei Zomtravet Med. Unul din proprietarii firmei este Bogdan Pivariu, actualul viceprimar al comunei.

Delegarea serviciului public se face prin licitație de către DSVSA (Direcția Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor). Condus în Cluj de Nicolae Pivariu, tatăl viceprimarului.

Bufnița se simte îngândurată…”

#bufnitanudoarme #voceaflorestiului

 

Au rămas imobiliarele. Nu totul deodată. Pas cu pas…

 

Subscribe To Our Newsletter

Exclusiv : 15 august ziua numirii noului prim ministru : Vasile Dâncu ! Alegeri la anul !

In 15 august 2020, guvernul PNL va cădea pe motinue de cenzura în sesiune extraordinară...

Închide