Dreptate pentru medicul Mihnea Hurmuzache de la Iași !

„Si pentru ca nu vreau sa fie interpretabila pozitia mea voi merge sa ajut oamenii la Suceava.Asta e menirea mea! Dar,voi continua lupta alaturi de cei care mai cred in Normalitate,in Bun Simt si Umanitate.Pentru ca noi,toate cadrele medicale si d-voastra trebuie sa iesim odata si odata din mizeria ce ne inconjoara si sufoca! Hristos a Inviat!”- update 1 oră.

Ovidiu Lucian pe facebook :

Rar ma regasesc in poziția de a scrie, de a ma simți inspirat sa expun opinii cu privire la anumite situații. Aceasta este una dintre acele situații când simt nevoia, nu neaparat sa imi spun părerea, cat mai degrabă sa expun o alta situație reala din România anului 2020.
De curând am avut plăcerea sa aflu ca mai sunt printre noi oameni cu COIAE in tara asta <scuzați-mi franceza>, pregătiți sa ia atitudine într-o societate infecta, puternic politizata, împotriva unor oameni aflați in funcții publice de conducere al căror interes personal primează interesului public. Si cu ce preț! Cu prețul unei cariere de peste 30 de ani, fara de cusur, cu riscul de a fi taxat de media în baza unor fabulații, de a fi executat public de autoritățile locale, pentru simplul fapt ca isi dorește sa ajute într-un moment fara precedent pentru societatea in care trăim. Pentru ca a facut apel ca spitalul județean de boli infecțioase sa se implice mai mult si sa primească oameni suferinzi de COVID19 de la centrele regionale suprasolicitate si depășite de aceasta luptă, pentru faptul ca a făcut tot odata apel, daca vreți, la umanitate inainte de toate, atunci cand a constatat si sezisat publicul printr-o postare ca ajutoarele primite PRIN DONAȚIE DE LA NOI TOTI OAMENI BUNI , ajunse la spitalul de boli infecțioase iasi, au fost împărțite frățește de către multe din „cadrele medicale”(cu ghilimelele de rigoare) ale acelei instituții. Drept răsplată, a fost detașat cu japca, in baza unui PRETINS ordin de ministru către Suceava, pentru ca a deranjat, nu doar la nivelul managementului spitalului cat si la nivelul consiliului local Iași (pentru ca PSD + PNL =LOVE mai nou)
Felicitări domnule Mihnea Hurmuzache! Toată stima si respectul.
O invitație catre cei care au avut plăcerea sau norocul de a-l cunoaște dar si cei care isi doresc o tara normală (ca afara daca vreți) , sa il susținem!

Va propun sa cititi articolul din newsweek.ro aparut in urma cu putin timp pe care il distribui dupa acest video.

Publicată de Mihnea Hurmuzache pe Duminică, 19 aprilie 2020

 

 

D-le Orban, detașați-l pe Nelu Tătaru la Suceava, că are idei geniale legate de persoanele peste 65 de ani !

Credem că după declarațiile făcute de Nelu Tătaru la Realitatea Plus, ar fi bine ca...

Închide