D-le Orban, detașați-l pe Nelu Tătaru la Suceava, că are idei geniale legate de persoanele peste 65 de ani !

Credem că după declarațiile făcute de Nelu Tătaru la Realitatea Plus, ar fi bine ca sa-și dovedească competența la Suceava, deoarece este locul unde pandemia a făcut ravagii. Modul în care gândește pentru persoanele de peste 65 de ani, este realmente genial. Ca atare, credem că ar fi bine să gestioneze de aproape, locul cel mai greu incercat din România de coronavirus, Suceava.

Iată declarația domnului Tătaru care a starnit reactii pe facebook :

Nelu Tătaru a anunțat, joi, că autoritățile se gândesc la carantinarea persoanelor vârstnice dacă nu se respectă regulile și dacă starea de urgență „persistă mai mult decât ne așteptam”, într-un interviu pentru Realitatea PLUS.

„Ne-am gandit efectiv si la niste metode sa ii ducem intr-un hotel, sa-i ducem într-o camera cu tot confortul in care sa vina cineva(cine, mă ?! n.r. ) si sa aiba grijă de ei. Dar rămâne în funcție de evoluție”, a precizat Nelu Tătaru.

Întrebat cum vor reuși autoritățile să le asigure o cazare în condițiile în care există un număr mic de spații, Nelu Tătaru a spus că „sunt intr- adevar putine spatii, dar cand este stare de urgenta si cazurile continua si ei trebuie protejati si nu-si mai gasesc linistea in niciun caz la ei, atunci spatiile le vom gasi, in hoteluri , rechizitionate sau nu, contra cost sau nu”.

Ne întrebăm, dacă starea de sănătate a domnului ministru Nelu Tătaru este una bună și promitem să plătim niște slujbe pentru dânsul. Boguleanu Maria scrie pe facebook :

APEL CĂTRE DL DR TATARU:

Stimate domnule ministru îți propun o soluție mult mai puțin costisitoare și mai eficienta: incoloneaza-ne, du-ne pe un stadion și impusca-ne. Poti rezolva astfel problema mult mai rapid și mai ieftin. Oprobiul public ar fii același(unii chiar te vor lăuda). Va doresc din tot sufletul să ajungeți și dvs la vârsta de 70 de ani și să aveți parte de același tratament și aceeași apreciere pe care ne-o acordați nouă în acest moment. Tare mi-aș dori să trăiesc și să văd cum o să vă simțiți. Multă sănătate.

Poza : digi24.ro

 

Subscribe To Our Newsletter

“În momentul în care nu va fi nici pâine, nici circ, încep revoltele !”

”A trecut și noaptea de Înviere, iar medievalii ortodocși, babele, moșii, țăranii inculți și știrbii...

Închide