Iulia Ungureanu, activist Florești, se întreabă care parte a presei clujene nu e cumpărată ? Așteptăm răspunsul presei clujene !

Se pare că este pusă sub semnul întrebării starea presei clujene. Care din presă e cumpărată și care nu. Rugăm pe această cale, ziarele clujene, Ziar de Cluj, Gazeta de Cluj, Știri de Cluj, Actual de Cluj, Ochiul Clujean, TVR Cluj, Radio Cluj, Radio Napoca FM, Look TV, ar trebui să răspundă la întrebarea activistei de la Florești. Apoi, din proprie initiativa, sa cautam un procuror unde sa ne spovedim, nu-i asa ? Inclusiv APPC-ul !

Solicităm din partea APPC un răspuns oficial. Întrebată direct dacă legat de Vocea Clujului există suspiciuni, activista din Floresti, un critic acerb al primarului din Floresti, aceasta a negat.

Cu multe idei bune, Iulia Ungureanu s-a remarcat in ultimii ani in Floresti, pe probleme de urbanism și mediu. Astăzi, usa locuintei sale din Floresti, conform postarilor sale, a fost stropita cu clor. De o firma care, dupa spusele sale, dar si dupa adeverinta emisa de DSVSA expusa in Ziar de Cluj, nu este operator autorizat de servicii DDD pe judetul Cluj.

Cauza a fost imbratisata urgent de deputatul Emanuel Ungureanu, care a facut echipa urgent cu Ziar de Cluj si iata un articol de presa care i-o dă lui Șulea. Rapiditatea si celeritatea raspunsului, in vreme de criza, ne face sa admiram managementul DSVSA. Mă găndeam și eu dacă nu cumva viceprimarul Bogdan Pivariu nu i-a atras atentia primarului ca firma nu e autorizata de catre DSVSA, unde director general este chiar tatal domnului Bogdan Pivariu, un om de un caracter desavarsit si de o inalta tinuta profesionala.

Se pare ca, cel putin la Floresti, PNL a dat măna cu USR, temporar,  în vederea doborârii lui Șulea. Răspunsurile pro și contra nu mai contenesc. Tavi Iacob, jurnalist,  îi răspunde activistei în locul lui Mihai Petean, care pare complet amețit de primăvară :

“Clanța d-nei Iulia Ungureanu,cetățean onorabil al unei comune enorme pt România, a fost violată!
În sprijinul violului, presupusa victimă , aduce un set de poze, pe care le-a oferit fbkului,cu o viteză suspectă, pentru un influencer proaspăt violat!
Setul de poze furnizate urbi et orbi,ne duce cu gândul că lichidul albicios de pe clanță și dimprejurul ei, ar aparține unui potent mascul nemulțumit de proprietara clanței.
Citind, însă și textul, aflăm că lichidul provine nu de la un mascul, cum greșit ne-a formatat imaginea, ci de la o.. Masculă
Mascula este o firmă de dezinsecție al cărui nume nu are relevanță!
Cum onoarea d-nei trebuia reperată , m-am aplecat asupra subiectului, unul bun de dat în capul Primarului, trebuie să recunoaștem!
Piesa cu clanța d-nei Ungureanu, mai cuprinde un personaj, cu alura de brigand, tocmai rănit în lupta cu Catedrala Ortodoxă a Clujului, numitul Emanuel, tot Ungureanu. Ce legătură are politicianul Emanuel, cu clanța d-nei Ungureanu, voi încerca să decriptez în curând…”

Subscribe To Our Newsletter

Horia Eugen Cristea, adun români pentru un proces colectiv împotriva Chinei

Este prea mult ce se intamplă. Scopul vietii mele, de la reintoarcerea in Romania, a...

Închide