S-a trezit Orban că Costache trebuie demis că spune adevărul ! Mai bine demisiona Orban !

Nu pot spune că este numai părerea mea. Se impune obligativitatea testării in masă, indiferent de costuri. Nu cu recomandări, nu cu povești, gata cu politica, mor oameni, fac ceva pe politica voastră. Este necesar sa avem un om care poate conduce. Raspandirea virusului si caderea economica sunt proportionale. Uniunea Europeana a ratat cuvantul solidaritate, suntem aproape pe cont propriu.

Deci, daca nu pricepem ca dupa ce stam acasa, trebuie sa lucram, iar ca sa lucram trebuie sa nu infectam pe altii. Deci, ministrul Costache a avut dreptate. Marile comunitati urbane trebuie testate, avand o ierarhie de testare incepand cu medici.

Daca nu pricepe chiar nimeni si ma imbolnavesc, promit sa-l bantui. Nu imi place sa mor pe mana unuia care nu pricepe modelare matematica.

 

Victor Sebastian Costache este un chirurg român și fost ministru al sănătății în guvernul Ludovic Orban. A lucrat în spitale din Marea Britanie, Danemarca, Germania, Canada și Statele Unite. A fost ministrul al sănătății începând cu 4 noiembrie 2019. În data de 26 martie 2020 a demisionat.

Nelu Tătaru, propunerea lui Ludovic Orban pentru funcția de ministru al Sănătății, are 47 de ani, este medic chirurg la Spitalul din Huși, pe care l-a și condus o perioadă în calitate de manager, și este liderul PNL Vaslui. Nelu Tătaru a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății în decembrie anul trecut, moment din care a devenit principalul comunicator și cel mai vizibil oficial din această instituție, în mandatul lui Victor Costache, un ministru care a stat mai mult în umbră în cele aproape 5 luni de mandat.

Nelu Tătaru a absolvit, în anul 1998, Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, el lucrând apoi ca medic la Spitalul din Vaslui și ulterior la Spitalul din Huși.

În perioada 2007-2009 a fost director general al Spitalului Municipal din Huși, iar în perioada 2009-2010 a fost managerul spitalului.
Nelu Tătaru a condus organizația municipală PNL Huși din 2011 până în 2017, iar din 2017 este liderul organizației județene PNL Vaslui.

Subscribe To Our Newsletter

Inchiriez amanta de ocazie pe timp de criză, panica !

Schimb televizor LCD cu un porc. Ofer diferență. Amanta mea de ocazie, panica, ma costa...

Închide