Meze te face șăf dacă-l votezi ! Noi vrem respect !

Dinu Paturica este protagonistul romanului ‘Ciocoii vechi si noi’. El provine dintr-o familie saraca, insa ambitia si dorinta de a devenii puternic si bogat il in duc in casa unui parvenit cu avere, Andronache Tuzluc, favorit al lui Caragea Voda. Odata ajuns acolo isi incepe ucenicia. Este dat la scoala unde invata greaca, limba de cultura din acele vremuri. Apoi pentru ca I se par cursurile ca fiind insuficiente citeste o mare parte din biblioteca lui Andronache.

Replica în realitate a lui Dinu Păturică ar putea fi  si Daniel Meze.

Asa cum arată Eugen Olariu in infocluj.eu,

VIDEO: Candidat la Primăria Florești, promite posturi pe „pile” în administrație 

Se pare ca deja posturile de prin Primăria Florești sunt ca si date fratilor, votantilor lui MEZE, cel care bea lichide călduțe, scandalagiu, tipul de mardeiaș încasator.(vezi cum l-a ciuruit in alegeri Bolojan de la Oradea) Tipul de formă fără fond, cum spunea Maiorescu, omul nu are nimic care sa convinga un alegator, in afara scarbei alegatorului pentru partidele politice. Politrucule, oricare ai fi tu ! Noi nu vrem functii, Noi vrem respect ! Ia de aici !

De la Parazitii !

„Cu toate că va fi greu să nu minţi în campania electorală Promitem să ne vedem din 3 în 3 luni în Piaţa Universităţii. Promit că voi face autostradă suspendată peste Bucureşti Promit că vom da 20. 000 de euro tinerilor care se întorc acasă Ca să ne vadă autostrada, bineînţeles Totodată, am vorbit cu NASA să trimitem un pilot român în spaţiu Probabil un mecanic beat, de locomotivă, care mai trage pe nas Dacă nici el nu ne rezolvă problemele Promit că îmi voi da demisia în 5 minute de la votul din Parlament! ”


          
        
	      
Căpitane de județ…dedicație…Vocea Clujului

Să trăiți cu respect am onoarea ! Ofof, foaie verde foi de fan, mai Spune,...

Închide