TOP 10 

Florești, o poveste de iarnă și dragoste ( 13 – 23 decembrie 2019)

 

În perioada 13-23 decembrie, parcarea din curtea primăriei va deveni un tărâm mirific, de poveste de iarnă. Ce va fi acolo ? Oricum nu stiu programul…

Jurnal de bord, Floresti, Targul de Craciun 2019 (changed my life )

12 12 2019, Floresti

Lorelay e singură și sarbatorile de iarnă se apropie cu repeziciune. Rata la banca, geamurile, bani pentru cadouri, curatenie generala. Am doar 32 de ani si vreau sa iubesc, sa simt visul iubirii de Craciun. Macar acum, dar unde ? Pe cine ? De ce ?

Daniel e programator, lucrează de acasa. Cartoanele de pizza goale stau aruncate in coltul camerei, canile de cafea ar necesita un upgrade de antivirus macar…ooops…upgrade ?!

Stelele se aprind, martore tăcute la singurătate. Am învăţat că singuratatea  e bestia care te asteapta  pervers la colț. Lorelay plange tacut, deoarece singuratatea in doi sau asta e la fel de spooky.

Isi pune un film pe Netflix, cu un Print de Craciun si adoarme imbracata.

Daniel e furios ca scriptul pe care-l scrie nu e ceea ce vrea. Castiga bani multi, dar cabina de dus si patul sunt la fel de goale…

13.12.2019

Ce prostie cu sarbatorile astea, se gandeste Daniel. Lorelay isi aprinde a 4-a tigara la cafea si plange incetisor. E 12 si nu am facut nimic.

Pe facebook, Targ de Craciun la Floresti. Asta mai lipsea. Daniel si Lorelay se uita simultan pe geam si vad fulgi de zapada care cad in ritm nebun, ca o presimtire a unei iubiri nebune.

Arunca de pe ei hainele incarcate de suparare. Lorelay se aranjeaza ca pentru intalnirea cu Zburatorul.

Daniel intra cu rapiditate sub dus, alternand apa rece cu cea fierbinte.

El ii vede brusc in fata sa profilul slim, ochii caprui de o adancime in care te pierzi cu totul.

Profilul lui sportiv ocupa trotuarul ingust, Lorelay ii simte aroma masculina cu un iz usor de Versace.

– Vii la un pahar de vin fiert ?

– Cu plăcere, de ce nu ?

Afară ninge, doar pentru ei.  Privesc  cu dragoste trupurile noastre, care au învins Zeul Timp. Afară, miroase a ninsoare, camera e plină de petale de frezia, iar peste tot, un iz uşor de Cavalli. Şi ninge tot mai tare, acoperind Trecut si Viitor deopotrivă. Iubirea se revarsă  în miliarde de cristale şi lumini, în valuri zgomotoase care ating nemărginirea.

Te privesc în ochii tăi căprui, simţind frumuseţea tuturor femeilor trecute sau viitoare. E o poveste de dragoste care nu va avea un sfarsit.

Povestea de iubire o veti continua voi, iar din dragostea voastră, copiii ce se vor naste…acum imi amintesc a fost anul trecut…anul asta chiar va fi tare…

 

 

 

Related posts

Paul și Monica Gavriș, victima unei înscenări premeditate ?

Scenele dure de divorț nu contenesc. După ce fiul meu, victimă a agresiunilor psihice repetate ale mamei sale în Germania,...

Închide