TOP 10 

The Last Brick in the Wall, Romania !

Zidul comunismului in Romania a cazut. Am fost dintre cei care s-au luptat pentru asta. In 1995, paraseam Romania pentru Germania. Disperat de hidra comunista.

Am invatat acolo ca deciziile nu se iau sub impuls, ca e bine sa lasi sa treaca o noapte.

Am invatat ca Germania nu este o campioana a democratiei, dar ca este un bun exemplu in materie de seriozitate si abordare a muncii.

Am invatat sa nu ma crut, atunci cand este vorba de cei care au probleme. Jurnalistul a iesit in strada cu mult inainte de a-si asterne gandurile.

Astazi, asteptand un autobuz, am vazut o femeie de 21 de ani care avea ceva scris pe suportul de curs.

Afara ningea, iar literele negre contrastau periculos de puternic cu fulgii de zapada.

Am primit si rasplata pentru sutele de ore petrecute in strada, pentru faptul ca m-am reintors in Romania in 2004.

Rasplata consta in ceea ce scria acolo.

După ani de zile de scrasnet din dinti, de lupta, in care razbunarile comuniste au curs asupra mea, am simtit cum imi curg lacrimile.

Secate pana acum, curgeau siroaie. Pentru greselile mele, pentru ca de-a lungul vietii am sprijinit si oameni nepotriviti. Pentru fiul meu care nu a cunoscut decat pana la 4 ani si jumatate limba romana.

M-am indepartat de tanara studenta, deoarece caldura omeneasca venita din partea ei, cicatriza lacrimi, durere si sange. Sangele unchiului meu, tentativele nereusite cu mine si multe, multe altele. Nu puteam suporta vindecarea.

S-a produs. Ultima caramida a zidului comunist sovietic a crapat odata cu disparitia PSD de la guvernare.

Am simtit respect si dragoste pentru generatia celor de 20 de ani. Am simtit ca ma protejeaza, ca ei nu vor mai permite comunismul, aici, niciodata.

Am ales generatia lor sa fie martora mea. Pentru vesnicie, in cazul in care am gresit sau voi mai gresi. Romania a priori ! Cate zile mai am.

Multumesc !

Voi dedica o piesa, din repertoriul prietenului meu Sandy Deac, al trupei Speak Floyd, generatiei care m-a facut sa ma simt din nou acasa.

Poți face sex cât vrei cu partenera ta seropozitivă, fără încărcătură virală !

Un sfârşit al epidemiei de SIDA s-ar putea întrezări după ce un studiu de referinţă desfăşurat în 14 ţări arată...

Închide