„Pulă, sugă, mulgă”, limbajul de la PSD Cluj

Noul presedinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, a publicat in ziarul pe care il patroneaza, Ziar de Cluj, o inregistrare in care un pesedist de frunte il ameninta cu moartea pe un alt pesedist. De asemenea, sunt reproduse si injuraturile dintre pesedisti.

Cred că domnul Dâncu și domnul Rus realizează cu cine și-au făcut de lucru.

Liviu Alexa, președintele PSD Cluj :

„Am spus ieri ceva și am avut gura aurită: politica nu se face la crâșmă, printre aburii alcoolului. Oleleu cel mulgător, domnul Oleleu, căruia îi place să mulgă societăți comerciale, trebuie să plece din funcția de șef DSV și din partid. Îi cer demisia imediată. PSD nu poate fi reprezentat la nivel instituțional de un om care amenință cu moartea un consilier județean destoinic cum e Vladimir Mătușan. Este ceva ce depășește orice imaginație. Asta este politica lui Nasra, a lui Itu și a lui Lăpușan, politica amenințărilor cu moartea, a găștilor, a bețiilor”, a adăugat Alexa.

„Bă, îți arăt eu ție p… ce ești, te omor și te îngrop în vârf de munte!”, a spus Oleleu, șeful DSV Cluj, așa cum puteți auzi în înregistrarea de mai jos pe care am decupat-o înspre final fiindcă conține un limbaj incalificabil, arată Alexa

Eu nu inteleg ce spune.

Comisarul.ro o spulberă efectiv pe Claudia Anastase !

Mafia PSD! Noul președinte al Transelectrica, o pesedistă din anturajul interlopului Liviu Alexa! Femeia, hotărâtă...

Închide