Mafia transpartinică atacă la Florești, anunț abject pe OLX, fabricat parcă într-o budă turcească, în care te satisfaci anal, în picioare !

 

Nu s-au stins ecourile de la Zilele Florestiului si nici cele de inaugurare ale scolii din Floresti. Si iata ca apare cetateanul salvator, Daniel Meze, care face ceva pentru floresteni. Laolalta cu cei de la Ziar de Cluj,care asemenea celor de la revista Sinteza,  sunt  plini de grija in ceea ce priveste soarta imobiliara dar si a alegerilor din Floresti.

Lipsit de barbatia de a-si anunta candidatura,  AN (autorul necunoscut), recurge la o satisfacere a nevoilor in picioare, in modul in care se facea pe vremuri in wc-urile turcesti. Adica fara sa traga apa, fara sa isi asume stirea.

Daniel Meze cheama DNA-ul, folosind fitzuica lui Alexa :

În atenția DNA și a Parchetului. Dacă acest anunț (vezi foto) se confirmă, actualul primar al Floreștiului, a început sezonul la mită electorală în disperarea sa de a fi reales anul viitor în primăvară la alegerile locale. Rugăm organele competente să se sesizeze”, a scris Daniel Meze. 

Sa te caci pe tine de ras, nu alta !

O poza ce pare contrafacuta, clar.

Ce e de fapt in spatele stirii

Disperarea. Opozitia floresteana este in in disolutie. Cluj-Napoca vrea sa se extinda in Floresti.  CL Floresti a prins ideea. Si voteaza in cunostiinta de cauza.

Rebeliunea din PNL Floresti, minora ce-i drept, a fost stinsa. Alin Tise stie ce face.  Iar Boc nu trece peste Alin Tise, ca-l enerveaza pe Guvernator.  Pai cum, daca Horia Sulea are notorietate de peste 90 la suta, iar viceprimarul este necunoscut, apropiat de scorul lui Liviu Alexa in competitie cu Boc la Cluj. Adica de 2-3 la suta.

Din actualii membrii PNL din C.L Floresti, Abrudan Traian va fi istorie, ca si Bogdan Pivariu, Tatiana Hinteuar sau Laar Andras.

USR-PLUS gandeste pragmatic si nu se baga, gandind logic la un post de viceprimar, intr-o posibila alianta locala, chiar cu PNL. Daca se misca aiurea, UDMR are destule voturi cat sa aiba un viceprimar.

Ramane Daniel Meze, sa faca o asana, care sa-i salveze cariera politica, compromisa la Oradea, la PMP. Si prin violenta verbala aleatorie, ce aminteste de Miscarea Browniana.

Subscribe To Our Newsletter

Gîrbovan era judecător când a fost propusă ministru !

Andrea Chiş, judecător CSM: Este o nominalizare politică, făcută de un guvern politic. Eu vă pun...

Închide