Avocatul Radu Șomlea dezminte informația privind vânzarea UNTOLD cu 21 milioane euro

 

Șoc :Ziua a 2-a de festival.  Nu intru bine în festival si mi se livrează pe tavă știrea serii : UNTOLD s-a vandut pe 21 milioane de euro !

De două zile mașina de zvonuri privind festivalul UNTOLD circulă fără oprire. Auzi vrute și nevrute, spuse și nespuse. (UNTOLD). Am fost și am apreciat prestatia lui Armin Van Buren si a primarului Emil Boc, care a dansat pana spre dimineata in ziua a 2-a.

Din zece in zece metri, intalnesc o gramada de prieteni. Unul dintre ei, ștab mare, din staff-ul lui Emil Boc. Care imi spune ca Untold s-a vandut cu 21 milioane de euro, catre un IFN din Bucuresti. Mai apare inca unul si-mi sopteste misterios acelasi lucru.

Si ca tranzactia a facut-o cunoscutul avocat Radu Somlea.

Măi să fie…de ce nu i-au dat stirea lui Alexa…

Desi sunt neincrezator din fire, pun mana azi pe telefon si il sun pe avocatul Radu Somlea. Nu raspunde si ma resuna. Extrem de politicos, un adevarat gentleman, avocatul Radu Somlea are un umor deosebit si nu-și poate stapani rasul.

Ii explic ca sunt in posesia informatiei respective, care este dezmintita. Fara nici o ezitare. Convorbirea s-a terminat.

Ce ti-e si cu barfele astea…Auzi, cica se va anunta numai la sfarsitul festivalului. Si, ca maine la prima ora, se va inregistra in Registrul Comertului tranzactia.  Ca totul e atat de confidential, incat pana si mustele refuza sa spuna ca au auzit zvonistica.

Macar cu stirea asta pun stop barfelor. Nu-i asa ?

Despre Autor