Știri 

Boc și dihania verde nu colectează gunoaiele de pe Someș

Motto : Sunt un fabricant de gunoi cu idei noi, actionez ca un porc cand sunt inconjurat de boi -Parazitii

Someș Delivery face critică, este impresionant, dar cu fonduri de la Primăria Cluj-Napoca. Critică mai bine Floreștiul, că de acolo nu iese nimic !

Emil Boc și Șurubaru le aruncă praf în ochi clujenilor că au rezolvat problema gunoaielor care curg la vale pe Someș periodic cu stăvilarul montat pe bani frumușei în premieră ca să țină gunoiul la intrare în oraș.

Păi să fie Șulea amendat, nu cel mai mare primar al tuturor timpurilor, Emil Boc !

Ce spun clujenii ?

Ce se întâmplă însă cu afluenți ai Someșului- și mă gândesc la Nadăș, care se varsă în Someș prin zona străzii Oașului, și care în mod vizibil e poluat? Someșul, până acolo, e rezonabil de curat, dacă n-ar fi lipsa de civilizație a celor care-l mai tratează ca ghenă de gunoi, ar fi absolut limpede. Ca la podul de la începutul străzii Horea.

Chestia aia cu tubul de la inceput nu a mers si nu merge .Acum nu mai este acolo ,a fost o solutie negandita !

Este doar o gluma scumpa ( peste 30000 euro si total ineficienta! De 2 ani o urmaresc si ca toti locuitorii din zona ne minunam de prostia asta ! Ineficienta maxima. Va rog sa o vedeti intai in actiune/functiune si pe urma sa va pronuntati!

Ok in principiu, dar deja arata ca dracu si inca nici nu e burdusit de gunoaie. Sper ca pe viitor sa se gaseasca o solutie sa fie mutat mai in amonte. E una din zonele cele mai misto de relaxare pe malul Somesului din oras (banci, constructiile de la Somes delivery, f multe rate salbatice, etc) si o stricam cu dihania asta verde. In paralel cei de la mediu trebuie sa ia urgent masuri (curatenie generala + amenzi drastice) mai sus pe cursul Somesului, pt ca e un adevarat dezastru ecologic si depozit de gunoaie.

Foto : Emil Boc

 

Related posts

Cârcotașii lui Șulea distruși pe rețele de socializare : Pământul din poligon folosit pentru centură, sistem American Roads

  Zilnic, o seamă de oameni cu mult timp liber, comentează despre depozitarea pământului în poligonul din Florești. Nimeni nu...

Închide