Daniel Meze scrie pentru Ziar de Cluj, sau Ziar de Cluj ii face campanie lui Meze ?

Probabil in realitate, nici una, nici alta.

Totusi, parca s-au aliniat planetele…

 

Ne intrebăm cine scrie articolul, Daniel Meze sau altcineva din redactia Ziar de Cluj, poate chiar Oleg Ghilas. :))))).

Prin februarie 2018, Horia Șulea s-a lăsat întâlnit “întâmplător” de unul dintre admiratorii lui prin noroaiele din sudul comunei pe care le-a prezentat drept lucrări “la foc continuu” la Centura de Sud a Floreștiului – cea care trebuia, conform declarațiilor din campania electorală din 2016, să fie gata, predată la cheie, dar despre care se știe că nici măcar exproprierile de pe amplasament nu s-au făcut în totalitate.

Prin urmare, edilul floreștean începuse din nou, ce-i drept, pe Facebook, lucrările la Centura de Sud a Floreștiului. arată Ziar de Cluj si urmeaza o lălăială tipică. Ia uite poza de pe profil Meze Daniel, cu sigla Ziar de Cluj.

 

 

Noroaiele de pe str. Valea Garbaului, Floresti

Acum aproximativ un an, primarul Florestiului, Horia Sulea, era „surprins” de apaudacul Paslariu pe „santierul” drumului de ocolire varianta sud dintre Floresti si Cluj-Napoca in zona strazii Valea Garbaului.

Primarul vorbea despre „lucrari intense”, drum cu doua benzi, piste de biciclete si trotuar. A trecut un an si zona e plina de noroaie.

Un alt primar, Emil Boc, a amenajat in vecinatate drumul Sfantul Ioan cu pista de biciclete si trotuar.

#ordinesicurateniepentruFloresti
#hailavot
#alegerilocale
#valulschimbarii

Ne intrebăm pe bună dreptate dacă Meze nu scrie la negru pentru Ziar de Cluj, sau aceștia din urmă isi iau subiectele legate de Floresti de pe pagina lui Meze sau a lui Iulia Ungureanu.

Deoarece, invariabi, apar aceleasi articole, cu noroaie, caini vagabonzi sau cai plimandu-se liber. Pozele sunt clar identice, subiectul articolului, identic. Mai bine scris pe Ziar de Cluj.

La sfarsitul articolului, deontologic, apare sursa foto, dar si a videoului cu Horia Sulea.

Deci, tot articolul asta e o inchipuire ?

Despre Autor