Viziunea Ioan Rus – Sorina Pintea despre români : soțiile-curve, poporul – infractor !

Era  odată tâmpenia aia, în care un boschetar îl jignește pe altul, spunându-i că tacsu-i bețiv și mă-sa curvă. Limbajul, clar, de boschetar.

Atunci când vorbim de doi miniștri, PSD, mai nou Pro România, avem totuși alte pretenții.

Că e PSD sau Pro Romania, chiar nu mai contează. Mentalitatea, aceeași. Elena  Ceaușescu ne făcea șobolani. Sorina Pintea ne face infractori. Iar Rus de la Dej, spunea că soțiile celor plecați la muncă afară, devin curve, in urma cu ceva ani.

„Nu știu dacă știți, am publicat pe site-ul Ministerului Sănătății modificarea amenzilor pentru măsuri ingienico-sanitare, pentru depășirea timpilor de staționare în Unitatea de Primiri Urgențe. Vă spun foarte sincer, m-a amuzat reacția unora de după și mă gândeam, sper să nu mă citeze nimeni, eu cred că suntem un popor de infractori. În momentul în care se măresc amenzile, protestăm. Păi dacă eu n-am de gând să încalc legea, de ce să fiu supărat că cresc amenzile?”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la dezbaterea care a avut loc luni și care a fost transmisă pe pagina de Facebook, inclusiv.

Ioan Rus, 11 iunie 2015

Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. 3 milioane, dintre care vreun milion sunt fierari, betonisti, zidari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi etc. prin Europa. Au poate 1500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de euro vin acasa jumatate„, a declarat ministrul Ioan Rus la Digi 24.

Răspunsul nostru poate fi că nu provenim toți din familii PSD-iste, și că în curând sperăm că își vor înghiți jignirile și unul și altul.

Despre Autor