Alexa, potolește-le, că te invit la un “antrenament”, să-ți demonstrezi potențialul !

 

Acest individ bălăcărește tot ce atinge. Alexa, un grobian fricos, vezi episodul din zona VIP a Aeroportului clujean. Care are impresia că impresionează pe cineva cu vocabularul lui de cartier. Auzi, mă, Doralin, sunt de 100 de ori mai golan decât tine dacă vreau, am invățat să iau, dar să și dau viteză . Acum sunt bătrân, am 52 de ani, e șansa ta !

Liviule, bagă capul la cutie, că bate vântul. Cu mine nu-ti merge mă, te-ai legat de copilul meu, mort,  mi-ai jignit prietenii. Dacă zici că ai minim două ouă, hai în ring, puișor. Cu mănuși, legal, ca la carte, să ne antrenăm. Să te văd cum te miști. Plătesc eu deranjul. De ziua ta, în 31 mai, ora 17, la Florești.

Să te văd cât ești de tare. Că în spatele laptopului toți suntem tari în stilou, tu si cu Lungu mai ales. Dacă ți-e frică, ia-l și pe el, vă antrenez la un simultan, dacă doriți.

Ce ai mă, Alexa,  și cu Sorin Grecu ?

Poetul îşi exprimase indignarea pe reţelele de socializare pentru faptul că interviul său cu dizidentul anticomunist Iulius Filip este folosit fără a i se cere acceptul, arată un cotidian clujean, aici.

Rulează la ncn filmul meu – difuzat fără aprobare – despre dizidentul Iulius Filip, cu invitați, se pare, de marcă…Încă numele meu nu a fost pronunțat..Pe cât pariem că numele SORIN GRECU nu-l veți auzi până la finalul emisiunii? Singurul film din viața Omului s-a filmat singur… a scris Grecu pe pagina sa de facebook.

Vezi că Sorin Grecu stă în Florești, iar eu m-am săturat de nesimțirea și mojiciile tale la adresa colegilor din presă.

 

Comunicat APPC

Conducerea Asociaţiei Profesioniştilor din Presă – Cluj (APPC) condamnă ferm atacul grosolan și lipsit de etică al publicaţiei online ”Ziar de Cluj”, la adresa ziaristului Sorin Grecu, membru APPC, în articolul apărut în 8 aprilie 2019, sub semnătura lui Liviu Alexa.

Constatăm cu regret că textul se înscrie într-o serie de atacuri la persoană. Mai mulți ziariști și comunicatori au fost subiectul unor texte cu un limbaj incalificabil din punct de vedere jurnalistic, semnate de aceeași persoană.

Constatăm că Liviu Alexa şi-a făcut un obicei din astfel de atacuri, motiv pentru care APPC îi solicită să nu ducă în derizoriu munca celorlalţi jurnaliști de la „Ziar de Cluj”.

APPC îi solicită lui Liviu Alexa, totodată, să renunţe la textele şi limbajul de acest tip, acesta neavând alt efect decât de a afecta și mai mult credibilitatea întregii prese. Cluj-Napoca, 11 aprilie 2019

Subscribe To Our Newsletter

„Liviule, nu toată lumea e a ta! Oltenii nu sunt proști și știu ce vorbesc!”

Unul dintre ei e barbatu-meu. Baiat super fain, cu mintea iute și suflet nobil, îndrăgostit...

Închide