septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Asociația Totul contra Șulea, formată din câtiva membri Rezist, PMP și unul de pe Turzii

 

S-a găsit în sfârșit vinovatul. Se va inființa o asociație care să înlocuiască DNA-ul, că procurorii de acolo chiar sunt ok. Se va numi Asociatia Totul contra Șulea și va avea scopul declarat să îl dărâme pe primarul Floreștiului. Va avea si organ de presă.

Primarul Horia Șulea trebuie dat la o parte de o seamă de comuniști care nu mai au loc să construiască în Cluj-Napoca și le crapă afacerile.

După ce au capotat în mod rușinos în fața Primăriei Florești, anul trecut, acum au asmuțit brațul străzii marca Soroș de Florești să facă ceva. Ca și faza cu Tudorele, fă ceva…

Sunt multi deranjati probabil ca drapelul pus de Șulea e cam mare pentru interesele și convingerile lor. Mai nou, se pare că și unul pe care l-a încălzit la sân îi poartă sâmbetele primarului.

Cu dosarele, cam subțire treaba. Ce închide DNA-ul, așa rămâne până la urmă, spunea cineva care a poprit pe mulți în viața lui.

Cum e zăpadă, au apărut și iepurașii. Care primesc de mâncare de pe la pocăiții din Chicago, sunt îngrijiți vis-a-vis de Platinia Mall dacă răcesc și strănută spre Șulea. Când începe campania, explicăm la tot prostu metaforele.

Nu intrați în panică, noi știm că voi știți că eu știu. Am niște vise ciudate, premonitorii. Nu vă luați după tot ce zic. Numa zic…

Auzi tot felul daca te imbeti. Cică a innebunit o vacă în Florești. De la trafic, zicea unul. Nu am inteles la ce trafic se referea. Alt nebun, cere taxe de protecție. Oare cine dracu le colectează ?

Chestia cu asociația și restul am visat-o. Am povestit cu unul din personaje, care zicea, vorba lui Otrocol :

Mi se falfaie și mi se bălăngăne. S-auzim de bine. Puțin diferit nu sevește nimeni, ce ziceti ?

E cică și unul de pe Turzii. Nu una, s-avem raison…nu mă refer la fetele care își câștigă mai onest pâinea ca unii, alții…

About Author