#Prostia ucide

 

10 puncte în favoarea afirmației :

  1. Legea achizițiilor publice, în vigoare, permite ca o firmă care nu și-a onorat obligațiile ca și câștigător al unei licitatii sa continue asta la nesfarsit.
  2. Lipsă centură ocolitoare Cluj-Napoca si Bucuresti, incluzand aici Zona Metropolitană Cluj-Napoca. Ca atare, la Ministerul Transporturilor fondurile scad cu 1,16 miliarde de lei, la rectificare. Inteligent, nu ?
  3. După 2 ani, nu avem respectată nici un fel de strategie antidrog,  nu avem o strategie de continuitate si de preventie pentru HIV.
  4. Liber la etnobotanice, fara sa gandim ce se intampla cu copiii nostri.
  5. Fara spitale, dar cu catedrale. Am pierdut deja finantarea europeana pentru Spitalele de Urgenta din Cluj, Craiova, Iasi. Mantuirea Neamului am asigurat-o in schimb printr-o constructie frumoasă.
  6. Am facut 3 modele de legi pe subiect taxa poluare, acum Statul Roman da banii inapoi cu dobanda. O pregatim pe a cea de a 4-a.
  7. Am pierdut 4 milioane de cetățeni români prin emigratie, si fiecare politruc atinge in campanie electorala modalitati fanteziste sa ii aduca inapoi. Vezi promisiuni Mircea Geoană.
  8. Am adus la nationala de fotbal cel mai slab antrenor neamt al tuturor timpurilor. Ne lamentam de ce am fi putut fi.
  9. Injuram , in  loc sa mergem la vot treji.
  10. Daca esti soferul unui politician, ajungi sau  ministru sau presedinte de Consiliu Judetean. La ce mai ai nevoie de studii dacă stii sa sofezi si sa taci ?

 

P.S. Continuăm să facem haz de necaz ! Vom continua.

 

Condamnare la moarte pentru bolnavii de HIV din Constanța !

O mie de pacienți cu HIV din Constanța sunt în pericol! Deja, dintre ei, câteva...

Închide