USR Florești a început proiectele în Florești cu înfrumusețarea cimitirului

USR Floresti denotă o maturitate în acțiunile sale care șochează. Nu mai este probabil  nimic de făcut probabil pentru cei vii, asa că USR Floresti se ocupă de plantat tuia in cimitir. Problema traficului, a fermei de pui, asfaltarile, centenarul au fost lasate administratiei actuale.  Iar USR Floresti se ocupă de cei trecuti in nefiinta, plantând tuia lângă gardul cimitirului.

O firma de pompe funebre lansa in urma cu cativa ani sloganul Vrei nu vrei tot la mine ajungi. Suntem convinsi ca actiunea USR Floresti, la fel cu cea a PSD Floresti de pe vremea lui Buzan, a avut tot la fel de mult succes si nici o legatura cu sloganul firmei de pompe funebre din  Bucuresti.

O postare sponsorizată pe facebook marca USR Florești arată :

“Sâmbătă am avut o acțiune de plantare tuia la cimitirul din Florești (latura paralelă cu strada Eroilor). Le mulțumim voluntarilor împreună cu care am plantat 30 de puieți.
Întregul eveniment a fost realizat prin forțe proprii și resurse financiare ale filialei USR Florești.

Ne dorim să înfrumusețăm întreaga arie a cimitirului, pe care l-am ales tocmai pentru că se află într-o zonă intens circulată. Noi credem ca e important să avem zone verzi, iar acesta e doar începutul proiectelor pe care ni le propunem.

Am strâns și câțiva saci de gunoaie. Ne luăm angajamentul să facem și o ecologizare a zonei în primăvară.
Sperăm să ne fiți alături și atunci.”

Subscribe To Our Newsletter

Iată și textul petiției pentru autonomia Transilvaniei

13.019 au semnat rahatul asta de petitie. Link : https://www.change.org/p/semneaz%C4%83-pentru-autonomia-economic%C4%83-administrativ%C4%83-a-transilvaniei?fbclid=IwAR1SYIFqVRD7OUpSv0fPKJIxOKKjhChSGWwB5tH1V-6hN_gcYtd4j9GU264 Autonomie economică-administrativă pentru Transilvania Locuitorii Transilvaniei,...

Închide